Feszülős nadrág alá tanga (17-F)?
mivan? ha nemtudod bennt tartani a pisit, akkor menj el orvoshoz, nemszoktam magam osszehugy0zni.
am meg ha szerinted kamu, mif**znak irtal ide?
Latod kerdezo nem erdemes kikerni a velemenyuket ezeknek!
Csak akkor kapnal normalis valaszokat ha no volnal es azt kerdezned, hogy pl.oltonyt felvehetnek? Akkor kapnad a batorito valaszokat, hogy tudni kell viselni, meg a tobbi ertelmetlen duma...
De veletlenul sem lennel lehomarozva!
Egyáltalán nem gáz. Miért is lenne az?
Te és a barátnőd adtok legalább arra, hogy feszüljön a fenekeden a nadrág és ne pedig lógjon, mint mostanában sok fiún. Sokan úgy néznek ki az ülepes gatyájukban, mint aki betojt.
Feszülős nadrág alá pedig tényleg a tanga a nyerő fiúknak lányoknak egyaránt, ugyanis ha vékonyabb anyagú a nadrág, akkor az a sima alsókkal nem túl esztétikus.
Amúgy eleve a tanga sem gáz, miért is lenne az, hiszen direkt fiúknak, férfiaknak is gyártanak férfi tangát. Mint ahogy a próba is igazolja, kényelmes, komfortos. Ha tetszik és jól érzed magad benne, hordjad bátran, a saját és barátnőd véleménye érdekeljen csak. :)
Magamról pár szó:
Jó pár éve tangát hordok én is fiúként, szintén barátnőm ötlete volt, hogy ki kéne próbáljam. :) Több oka volt, egyrészt a saját kíváncsiságom, az akkori nyári kánikula, a szintén feszülős farmerok esztétikus megjelenése, és az a nem elhanyagolható tény, hogy barátnőm odáig van, meg vissza, ha tanga van rajtam. :) Nagyon bejön neki a tanga is, és a feszülős csőfarmer is, meg a feszülős pólók is.
Így azóta mivel nekem is tök kényelmes, csak tangát hordok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!