Lányok van valakinek olyan sztorija, hogy magassarkúban, tűsarkúban negatív vagy pozitív esemény érte? Privátban miért nem mertek írni?
A bnôm szereti a tûsarkút nem én erőltetném rá!
Amúgy ezek a mostani platformos cipők nem olyan hegyes orruak mint anno 30-40éve amik divatba voltak,mert azok baromi hegyes orruak voltak!Talán a platformosok süllyedése a lábujjakat nem teszi tönkre,de a talpat szerintem igen
Igen, láttam az előző hozzászólásodban, hogy szereti, de ha megunja/észreveszi, hogy nem jó/fáj tőle a lába, AKKOR ne erőltesd. Az egészség fontosabb, az ember mégiscsak a lábán áll egész életében.
Az mindegy, hogy nem annyira szűkül a mai cipők orra, attól még nem úgy áll a láb, ahogy annak alapból kellene, és ugyanúgy deformálódik. A talp első részén (a lábujjak mögött) van a terhelés nagy része, ettől az a rész "szétterül" és így születnek a csodaszép (és persze fájó, hasogató) bütykök.
Tudom hogy igazad van!De tudod ha vki picike,muszáj magasabbak lennie!Sajna én ilyen langaleta vagyok!
Mikor meglátok olyan párt ahol 40cm van különbseg kicsit viccesnek találom!Nekem már szerintem ez marad a velemenyem és ha a bnőm is jól érzi magát akkor hadd szóljon!
Viszont várom a további kis történeteket,kivancsian
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!