Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Antibiotikumot szedtem majd...

Saverockandroll kérdése:

Antibiotikumot szedtem majd esemény utáni tablettát kellett bevennem.3 hete késik, de 3 teszt is negatív. Terhes lennék csak rosszak a tesztek vagy az antibiotikum, esemény utáni és stressz összhatása lehet?

Figyelt kérdés
Március 8-12ig szedtem antibiotikumot majd hétvégén időben be vettem az esemény utánit mert hiba csúszott a védekezésbe. Azóta volt pecsételő vérzésem. Voltam dokinál de nem tud semmit mondani...hüvelyi ultrahangot is csinált de azon se látszik semmi. Fel akar írni nekem egy gyógyszert amit 10napig kell szednem és meghozza a menstruációt, de elég rosszakat olvastam a gyógyszerről. Várjak még? Esetleg lehet, hogy terhes vagyok?

2014. ápr. 24. 21:44
 1/1 anonim ***** válasza:

Az esemény utáni egy jó nagy lórúgás a szervezetnek, lehetnek utó- és mellékhatásai jócskán.

De amúgy simán lehetne gyerek is, mert antibiotikum szedése alatt és utána egy hétig rendes fogamzásgátlónál is kell más védekezés is, esemény utáni sem biztos, hogy rendesen hat. Egy másik orvoshoz esetleg érdemes lenne elmenni, vagy akár csak ugyanahhoz vissza, de ha terhes lennél, valószínűleg észrevette volna, nyugi.

A gyógyszerrel mindenképp várnék, ha egyszer kimarad, az még nem a világ, ha hosszabb távon sem rendeződik, akkor azért érdemes lenne beszedni. Persze nem vagyok orvos, de amíg nem muszáj, inkább ne avatkozzunk be szerintem.

2014. ápr. 24. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!