Augmentin + Klion? Viszkethetek ezektől 'ott lent'?
Kórházban voltam, 5 napig kaptam napi 3x200 mg Augmentint, 4 napig pedig 3x250 mg Kliont, mindkettőt vénásan.
Kaptam augmentit duo-t, napi 2x1, és klion-t, napi 3x1 1 hétig.
Még 6 nap van vissza, de tegnap óta érzem, hogy viszketek ott lent. Annyira nem vészes, csak kicsit kellemetlen.
Mit csináljak? Ez az antibiotikumoktól lehet?
Igen, az antibiotikum hatása lehet, hogy gombád lesz.
Fordulj nőgyógyászhoz, a recept nélküli cuccok (Canesten és társai) ezen nem segítenek.
Várnod nem érdemes, mert ha abbahagyod az antibiotikum, a gomba akkor sem múlik el.
Viszont a viszketés rosszabb lesz, 1-2 nap és fájni is fog.
+ A gyulladás tovább is terjedhet a méhedre és a petefészkekre.
Ha kapsz rá normális gyógyszert, akkor viszont jól gyógyítható.
És még nem vagyok késésben a szedésével? :D
Mármint ugye az antibiotikumokat már szedem egy ideje..
Akkor majd mondom anyunak, hogy hozzon normaflore-t. És attól el fog múlni a viszketés, vagy hüvelykúp is kéne? Egyelőre elég a normaflore? És a probiotikumot a két antibiotikummal együtt kell bevenni?
Pfff pedig örültem, hogy az eredeti bajomból kezdek már kicsit kijönni, erre még ez is:S
A Normaflore a GYOMORRA HAT, azt védi az antibiotikumtól. Semmilyen módon nem kerül át a hüvelybe, nincs rá hatása. (Ha lenne, akkor nem hüvelytablettával kínoznák a nőket, hanem le lehetne nyelni.)
Nyugodtan szedheted bármikor, de a viszketés NEM fog tőle elmúlni. (A betegtájékoztatón rajta lesz, hogy mikor kell bevenni az antibiotikumhoz képest.)
1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!