Klion D 100 mindenkinek segített?
A panaszom annyi, hogy egy kevés túros váladékom van és büdösnek is érzem. Kliont irt fel a doki...Tegnap szedtem be az első tablettát , de még mindig büdösnek érzem. Nagyon aggódok, mi van ha nem használ?
3 hete canesten kombit irtak fel, akkor elmúlt minden panasz, a szag is, utána megjött és megint elkezdődött elölről.
Előbb kellett volna a kenetvétel és utána a célzott kezelés.
Mert ha bármit odalent használsz közvetlenül a mintavételt megelőzően, akkor az hatással lehet az eredményre, akár eredménytelen is lehet a kenetvétel.
És ha az a bajod, amire a Klion van, akkor az segíteni fog. De ha nem az a bajod, akkor nem fog használni. Ezért kell mindig először a kenetvétel és utána a kezelés, mert ha nem tudják pontosan, hogy mi a bajod, akkor hogy tudnának már kikezelni?
És ezt a kérdést remélem, hogy mindenki, aki ezen az oldalon agyba főbe ajánlgatja a Canestent, az most elolvassa, hogy bizony az sem csodaszer!!!:) És itt van egy élő példa rá.
Amúgy meg 1 nap után még ne várj csodát. Egy fertőzés tünetei általában a kúra végére szoktak teljesen megszűnni. 2-3 nap után érezhetsz már mondjuk egy hetes kezelésnél enyhülést, de ha valóban az a bajod, amire a Klion van, akkor teljesen a kúra végére fogsz rendbe jönni.
elsö nap nem is fog,utolsó napokban fog sztem hatni,ha hat.volt már olyan is akinek nem hasznal,de ha hasznal is,akkor az is lehet h idö elteltevel visszajön.
a canesten meg sztem semmit nem ér,nem hiaba recept nelkül is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!