Az Ulrogestan mindenkinek segített megtartani a babát?
Figyelt kérdés
2012. máj. 22. 11:35
2/9 anonim válasza:
Nekem egyenlőre minden hónapban használnom kell 2*2-t a negatív tesztig. Bár végre pozitív lenne, akkor valóban én is az Utrogestanra hagyatkozhatnék! Szóval igen, nekünk is az Utro lesz a segítségünk! Akkor segít, ha minden rendben van, csak a progeszteronod kevés. + én kenem a Women's Cremet is, 2*2-t, és ha kiderülne a terhesség, azt is kéne kennem a 12. hétig. Nézz utánna a neten, talán a Picibabán lehet is venni. Sok sikert nektek, de hidd el, veled akar maradni az a picike!
3/9 anonim válasza:
Nekem nem. Két missed ab-om volt, mindkét alkalommal használtam, de nem maradtak meg..
4/9 anonim válasza:
Én ovuláció után kezdtem el használni reggel 2 és este 2.
Sajnos tegnap este megjött :(
5/9 A kérdező kommentje:
Nekem halványan ugyan,de pozitívak a tesztjeim.
Sajnálom csajok,kitartás nektek!
Én már csak tudom mi az,hiszen lassan 4éve benne vagyunk. :(
2012. máj. 22. 12:44
6/9 anonim válasza:
nekem ez az első hónapon.
10hónapja nem sikerül,vetélésem nem volt.
A progi szintem is ok,de a dokim most clostyl-t és utro-t javasolt.
Had kérdezzem meg azoktól akik szedték:volt vmi mellékhatása?
Nekem elég erős folyásom van használata után illetve nagyon szurkál a petefészkem.ez a gyógyszertől lehet?
7/9 anonim válasza:
Folyásom nekem is volt. A jobb petefészkem is szurkált, de nem tudom, hogy a gyógyszer miatt-e, mert ott lett egy 3 cm-es cisztám.
8/9 anonim válasza:
Nekem a Clostytól elvékonyodott a méhnyálkahártyám, arra nagyon figyeljetek, mert úgy hiába lesz tüsző, de nem tud beágyazódni ha megtermékenyülne. Nekem úgy a 10-15.napig volt surke, aztán haspuffadás, ki kellett engedni a bevett gatyáimat, mert nem fértem beléjük. (rögtön azt hittem persze hogy baba) Az Utrótol nem folyás lesz, hanem szép lassan folydogál ki a cucc, és az látszik. Nekem az Utróval egyéb tünetem nem volt. Ja, én a reggelit úgy oldottam meg, hogy egy órával előbb keltem, ott az ágyban "begolyóztam", aztán még aludtam egy órát hogy több ideje legyen felszívódni. Szerintem így a tuti. Sok sikert lányok!
9/9 anonim válasza:
...utolsó vagyok... a surke az Szurka akar lenni, csak valamit nagyon elütöttem. Hasszurka méghozzá:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!