Úgy látom ovu után mindenkinek cikk-cakkban megy fel, vagy legalábbis lassan megy fel a hője. Megnéznétek az én görbém?
Ki az a "mindenki"? :o)
A tiéd teljesen szabályos. Igaz, egy nappal későbbre kell húzni a zöld vonalat...
Tényleg szépnek találjátok? Ennek örülök! Hát a mindenkiket azok alatt értem,akik görbéjét itt megnéztem!Mind lassan ment fel,vagy cikk-cakkosan ovu után. Nekem meg felment,aztán ott maradt. Hát én is kíváncsi leszek a folytatásra!:-)
Köszönöm a válaszokat!
3 féle szabály szerint emelkedhet meg a hő, tehát némi cikk-cakk is belefér. Valószínűleg azok nyomják ide fel a görbéiket legtöbben, akiknek nem az "alapverzió" szerint emelkedik (mint Neked), és épp emiatt kérdeznek is rá, hogy akkor jó-e ez így, stb.
Én annyit tennék még hozzá, hogy a nem vért napáig mindenképp magasan szokott maradni, tehát ebben a fázisban nem mutatja a görbe, hogy van-e baba, vagy nincs. De lehet!
Szóval én nem nevezem "szépnek", "csak" rendben van! :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!