Klion D-100.5napja szedem és már nincsendk tünetek, ha most abbahagynám visszajönne?
NEM fogom abbahagyni, nem azért kérdezem, hanem kìváncsi vagyok, hogy vajon ilyenkor csak a kezelés alatt elmúlnak a panaszok és ez nem a végleges állapot...vagy igen ?
A másik kérdésem, hogy ez nem öl ki mindent ott belül? Tehát az ellenálló képességem a nulla lesz a végére ?
Hány éves vagy? Sose szedtél még gyógyszert kúraszerűen egész életed során, hogy ilyeneket kérdezel?
Végig kell szedni.
Nyilván az orvosod is mondta. Ha nem, akkor kérdezd meg, ő mit mond!
És amúgy a mellékelt tájékoztató mit ír erről?
A többi kérdéseddel is a tájékoztatóból, gyógyszerésztől és az orvostól tudsz érdeklődni.
Szüleid nincsenek?
Árva vagy egyedül egy zárt szobában, ahol nincs Veled felnőtt, akikhez ilyen kérdésekkel szokás fordulni?
Végig kell szedni, ha abbahagyod, akkor lehet, hogy a baktériumok nem pusztulnak ki teljesen.
A mellékhatások között nem szerepel, hogy öli a bélbaktériumokat, de ha naponta megeszel egy nautr élőflórás joghurtot, vagy kefirt, akkor csak jót teszel vele a gombának is.
"Hogy te mekkora egy budosbunkoparaszt vagy első -.- direkt leirtam nagybetuvel, hogy NEM Fogon abbahagyni semmikepp a kezelest , csak kivancsi vagyok hogy ez az allapot amit mar kivaltott a gyogyszer ez mar vajon maradando vagy a kúra alatt mindebkinek ilyen, ha vege lesz akkor meg lehet, hogy elmulik a hatas!?? erre senki nem valaszolt."
De, én pontosan arra válaszoltam.
Egyébként töröltetem a hozzászólásodat, de ideidézem, hogy mindenki lássa, kiféle vagy.
en is toroltettem a tiedet ne aggodj.
nem, nem arra valaszoltal, hanem szurkalodtal, hogy arva vagyok meg nem tudok olvasni mert ez benne van a leirasban. nincs benne !! en NEM arra vagyok kivancsi hogy mivan ha most a kura kozepen abbahagyom! de mar 3x leirtam !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!