Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Klion D-100.5napja szedem és...

Klion D-100.5napja szedem és már nincsendk tünetek, ha most abbahagynám visszajönne?

Figyelt kérdés

NEM fogom abbahagyni, nem azért kérdezem, hanem kìváncsi vagyok, hogy vajon ilyenkor csak a kezelés alatt elmúlnak a panaszok és ez nem a végleges állapot...vagy igen ?

A másik kérdésem, hogy ez nem öl ki mindent ott belül? Tehát az ellenálló képességem a nulla lesz a végére ?

2014. ápr. 24. 06:50
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Nektek hogy volt ? Volt olyan aki panaszmentessé vált a kezeles alatt, utana 1-2 nappal meg "visszajott"?
2014. ápr. 24. 06:52
 2/13 anonim ***** válasza:
0%

Hány éves vagy? Sose szedtél még gyógyszert kúraszerűen egész életed során, hogy ilyeneket kérdezel?

Végig kell szedni.

Nyilván az orvosod is mondta. Ha nem, akkor kérdezd meg, ő mit mond!

És amúgy a mellékelt tájékoztató mit ír erről?

A többi kérdéseddel is a tájékoztatóból, gyógyszerésztől és az orvostól tudsz érdeklődni.

Szüleid nincsenek?

Árva vagy egyedül egy zárt szobában, ahol nincs Veled felnőtt, akikhez ilyen kérdésekkel szokás fordulni?

2014. ápr. 24. 07:04
 3/13 anonim ***** válasza:

Végig kell szedni, ha abbahagyod, akkor lehet, hogy a baktériumok nem pusztulnak ki teljesen.

A mellékhatások között nem szerepel, hogy öli a bélbaktériumokat, de ha naponta megeszel egy nautr élőflórás joghurtot, vagy kefirt, akkor csak jót teszel vele a gombának is.

2014. ápr. 24. 07:20
 4/13 anonim ***** válasza:
A klion D-100 alapvetően gomba- és trichomonas-ellenes szer, a normál flórádhoz viszonylag kíméletes. Persze nem fog ártani utána 1-2 lactofeel vagy gynoflor.
2014. ápr. 24. 09:36
 5/13 A kérdező kommentje:
tehat mi az hogy a gombanak is jot teszek vele? ?most akkor szabad vagy nem ?
2014. ápr. 24. 10:59
 6/13 A kérdező kommentje:
es nem a belfloramra vagyok kivancsi, hanem a huvelyfloramra konkretan...mivel ez huvelytabletta.
2014. ápr. 24. 11:00
 7/13 anonim ***** válasza:

"Hogy te mekkora egy budosbunkoparaszt vagy első -.- direkt leirtam nagybetuvel, hogy NEM Fogon abbahagyni semmikepp a kezelest , csak kivancsi vagyok hogy ez az allapot amit mar kivaltott a gyogyszer ez mar vajon maradando vagy a kúra alatt mindebkinek ilyen, ha vege lesz akkor meg lehet, hogy elmulik a hatas!?? erre senki nem valaszolt."

De, én pontosan arra válaszoltam.

Egyébként töröltetem a hozzászólásodat, de ideidézem, hogy mindenki lássa, kiféle vagy.

2014. ápr. 24. 11:02
 8/13 A kérdező kommentje:

en is toroltettem a tiedet ne aggodj.

nem, nem arra valaszoltal, hanem szurkalodtal, hogy arva vagyok meg nem tudok olvasni mert ez benne van a leirasban. nincs benne !! en NEM arra vagyok kivancsi hogy mivan ha most a kura kozepen abbahagyom! de mar 3x leirtam !!

2014. ápr. 24. 11:11
 9/13 anonim ***** válasza:
Ja hogy hüvelytabletta. :-) Azt írtad, hogy 5 napja szeded, azt hittem, hogy lenyelhető tabletta, ezért írtam a joghurtot.
2014. ápr. 24. 14:04
 10/13 anonim ***** válasza:
én viszont (4-es vagyok) a hüvelyi flórádra gondoltam.
2014. ápr. 24. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!