Hogyan lehetne megtanulni öltözködni?
Ha, új ruhára lenne szükségem mindig elveszettnek érzem magam a bevásárlóközpontban, nem is járok oda ha nem muszáj. Bármit vennék, már nem tetszik mire a pénztárig eljutok, vagy később otthon. Már arra is gondoltam hogy fizetnék annak aki segít ebben.Nem bírom ezt a mai neon/csőnadrág/vágott nyakú póló, "semmi" ruhákat.
Valami olyasmi stílus kellene ami közel áll a túrázáshoz, de elegáns, és konszolidált. Olyan ami minőségi és tartós.
Kissé el akarok szakadni a farmer póló kombinációtól, lehet hogy öregszem. 26/F
Lehet, hogy tudok neked segíteni. Én átmentem már ezen a stìlus váltàson egyszer a párommal. Ő is a farmert cserélte le.
El kellene menned egy nagy C&A-ba. Ott a férfi részlegen megnézni a nadrágokat. Ezek egyenes szabásúak, szürkék, barnák és feketék. Ha választottál nadrágot, válassz egy szép inget is és pulcsit.
Az a baj a mai világgal, hogy a legtöbb kereskedő a tiniknek próbálja eladni az épp aktuálusan divatos ruháit. Mert ők a fogyasztók. A mi korosztályunk inkább hord egy jó minőségű nadrágot èvekig. Míg ők hetente dobàlják el a ruháikat. De a C&A azon üzletek egyike, amely a felnőtt fogyasztói társadalmat célozza meg.
A C&A biztosan jó, mert azok szinte csak felnőtteknek szól. 14 évesen nem nagyon tudok ott vásárolni.
A H&M-ben is vannak jó férfi ruhák. Ártól is függ, mert Zarát is ajánlhatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!