Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek jól áll rajtam az...

Szerintetek jól áll rajtam az UGG csizma-leggings kombináció? (kép) 17/L

Figyelt kérdés
[link]
2014. szept. 11. 17:41
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
55%

A leggings nem nadrág, az UGG nem divat.

PONT :D

2014. szept. 13. 15:25
 22/26 anonim ***** válasza:

Én idén is tuti veszek pár UGG csizmát. Eredetit persze! Imádom a finom báránybőrt, imádom, hogy puha és meleg! :)

Ez ilyen tiniprobléma, hogy mi a divat! Aki tudja viselni stílusosan, az vegye fel nyugodtan! Az a fontos, hogy tiszta legyen, és nem széttaposott vacak!

A leggings viszont egyáltalán nem stílusos rövid felsővel! Hosszú meleg pulcsival annál inkább! :)

2014. szept. 14. 11:19
 23/26 anonim válasza:

Szerintem az ugg nem nőies a leggings igen és így együtt trampli. Nekem a melegben csizmát hordó csajokról az jut eszmbe hogy ...ni akarja magát. Így együtt olyan lányt sugall számomra aki nem fürdik, bagótól büdös a szája és hasonlók.

Ha kérhetem mert én vagyok a célközönség :) mondjuk ilyesmikbe öltözzetek inkább

[link]

Ezek között is ribis de legalább izlésesebb.

2014. szept. 15. 02:05
 24/26 anonim ***** válasza:

Huhh előző, szerintem te nem láttál még ízlésesen felöltözött nőt, de ribisen öltözött nőt sem! Legalábbis nem tudod melyik milyen.

Amiket linkeltél, azok között semmi ribis nincs.

Az pedig, hogy valaki büdös, nem fürdik, az nálad egy csizmamárkából kiderül. Hmmm, hány éves vagy? :D

Nekem nem vagy célközönség, az egyszer biztos! :D

2014. szept. 15. 08:35
 25/26 anonim válasza:

nekem ez már ribis :

[link]

meg melegben csak a k_rvák vesznek csizmát, szóval az is ribis és van ott egy két csizmás kép.

Mindenkinek vannak sztereotipiái sajnos nekem is ezért írtam azt amit. Tény hogy nem következik belőle a koszos cigi stb csak nagyobb az esélye, mert aki igénytelenül öltözik az sokszor más téren is igénytelen.

De a lényeg hogy szívesen venném ha linkelnél privátra izlésesen öltöző nőciket. Előre is köszönöm

2014. szept. 15. 22:57
 26/26 anonim ***** válasza:

Majd ha olyan hideg lesz, hogy UGG-ot lehet felvenni, küldök egy képet magamról! Ok? :D Valamikor decemberben. Remélem azért hamarabb nem lesznek mínuszok! :D

De addig is, pl:

[link]

Azt hiszem mind a négy fotón ízléses öltözék látható.

Vagy akár Rékát is meg lehet nézni:

[link]

[link]

2014. szept. 16. 08:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!