Imádok fotózni és szeretnék olyan lányokat fotózni akik nem profik és csak a lehúzni akarnak, mit tegyek? Apropó miért gondolják a lányok hogy hátsó szándéka lehet egy ffinek ha fotózni akar?
Figyelt kérdés
2014. szept. 11. 10:00
2/13 anonim válasza:
Ha a kígyó megharap téged, az összes barátodat, és az ismerősi köröd nagy részét, akkor a kígyó mi jogon kérdezi meg tőled, hogy miért tartasz tőle, ha ő szívességet ajánl?
3/13 anonim válasza:
Mert a legtöbb pasinak hátsó szándéka van... lehet hogy neked pont nincs, de ezt honnan tudhatnánk?
4/13 A kérdező kommentje:
Imádok fotózni és tetszenek a dekoratív lányok,de ez nem azt jelenti hogy Azt akarom!Ha bebizonyithatnàm és lenne olyan dekoratív lány nem bánnám:-)
2014. szept. 11. 10:21
5/13 Platypus válasza:
Nézd, ebben az esetben szakmai csoportokban kéne érdeklődnöd és referenciát felmutatnod. Ha nincs referencia, akkor nem tudják eldönteni a lányok hogy tudsz-e egyáltalán fotózni, ha pedig nem tudsz, akkor nekik miért is érné meg egy vadidegenre pazarolni az idejüket? Az internet tele van amatőr fotós-modelles közösségi oldalakkal, aki tényleg fotózni akar és ezt elfogadható színvonalon műveli, annak nem kihívás modellt találni. Ha meg abszolúte kezdő vagy, akkor első körben inkább tanfolyamot keress, ne modellt.
6/13 anonim válasza:
En bevallalom, engem fotozhatsz ha annyira szereted! Sose keszult meg rolam normalis foto, nem vagyok nagyon szep lany. Nyilvan ha maga a fotozas tetszik es nem a csajok miatt csinalod, tenyleg, akkor nem problema engem fotozni ...
7/13 anonim válasza:
hova kell menni a fotózkodni aranyom? imádok fotózkodni
93/L (még:)
8/13 A kérdező kommentje:
Nem is vártam ennyi választ!Nem vagyok profi fotós ez igaz,de már volt 3-4modellem és ekkor jöttem rá hogy ez nagyon tetszik és hobbi szinten szívessen csinálnám!Viszont olyan lányt keresek aki ugyanúgy hobbiból vállalná,nem 50-60ezrekért,amit ên pofátlanságnak tartok
2014. szept. 11. 10:48
10/13 anonim válasza:
Tehát aki pénzt kér a munkájáért lehúz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!