Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek hány éves kortol...

Szerintetek hány éves kortol lehetne melltartót viselni?

Figyelt kérdés
2010. jan. 18. 13:39
 1/6 anonim ***** válasza:
77%
az attó függ, ki milyen gyorsan fejlődik.. nem lehet korhoz kötni:S
2010. jan. 18. 13:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Részben igaza van az előttem szólónak, viszont 12-13 éves kortól szoktak használni a lányok.
2010. jan. 18. 13:53
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
12-13 éves korban maximum csak sportoláshoz szokták ahsználni. Ha nagy a melled, akkor azért nem szabad 18 éves korodig (amíg fejlődésben vagy) melltartót hordanod (tesiórára persze vedd fel, sőt oda kell is), mert akkor a mell tartóizmai úgy érzik, hogy nem kell "dolgozniuk", vagyis nem fogják tartani a melled, mert tartja helyettük a melltartó. Ennek következménye pedig a lógó mell. Ha kicsi a melled és azért kell a melltartó, hogy angyobbnak tűnjön, akkor nyugodtan használd.
2010. jan. 18. 14:01
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek
2010. jan. 18. 15:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Én 10 éves koromban kezdtem el hordani.Tom h ez nem jó de azért hordtam mert ha kicsit futottam akkor már éreztem h lötyög és irtó kellemetlen volt.Mst 12 éves vok!
2010. jan. 18. 17:17
 6/6 A kérdező kommentje:
én most 11 éves vagyok és most keztem el hordani
2010. jan. 18. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!