Hány éves korodban kezdtél szivacsos fürdőruhát viselni? 14/L vagyok 80/B melltartót hordok. (lent)
Mell körméret : 84
Mell alatti rész:73,5
?? nem jön ki a 80/B...(tudom, ez más kérdés ,de gondoltam felteszem)
Szerintetek jó lehet rám egy szivacsos fürdőruha ?? Láttam egy-kettőt a neten,de még nem volt időm elmenni boltokba próbálgatni(rossz idő:S).Néha úgy gondolom ,hogy nem kell melltartó,de ha toppot veszek fel átlátszó és "lóg".Igaz,hogy a melltartó akadályozza a mell növekedését??(bocs a hülye kérdésért).
Várom a válaszokat!!Tudom,sok a kérdés ,de ilyen rossz időben van ideje az embernek :D
Szerintme ha majdnem 80B-s a melled semmi okod sincs szivacsos fürdőruhát venni :) Azt inkább kisebb mellű csajoknak találták ki, de szerintem jó lehet egy 75b-s szivacsos fürdőruha vagy maximum olyat veszel amiből ki lehet venni :D
Nem akadályozza csak abban gátolja hogy a " saját izomzatára " támaszkodjon :D Mert a melltartó tartja a cicit és így "kivan szolgáltatva" :D
nem hordok szivacsos fürdőruhát, nem is volt soha olyanom, csak amibe egy pár mm-es betét van, ugyanis rosszul vagyok attól ha valakinek átlátszik a mellbimbója az olyan fürdőruha felsőn, amibe semmi nincsen
17/l 75-80/b
Szia!
Neked nem 80/B a méreted hanem 75/A [link]
Hű de jó neked, én 16 éves vok, és rám csak a 75B-s jó...
De am. nyugodtan vehetsz szivacsos fürdőrucit, ha abban érzed jól magad. Melltartó pedig kell, hogy ne ereszkedjen meg a melled, a topot max.otthonra használd, de ha valahova mész, akkor melltartó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!