Férfi farmer, hogy lehet megkülönböztetni nőitől farmertol?
turkálóba elég rosszul esne a női farmert vennék
irjatok le jo hooszzan mert 2 x szinte noi nadragot vvvetem mindig amiikor egy turokaloba vagyok kinosan erzem magam e miatt mert van amit meg lehet kulonboztetni de rengeteg van amit nem kérlek titeket válaszoljatok !!!
:))
Kedves kérdező!
A képek tanúsága szerint a hagyományos férfi öltözeten mindig jobb oldalon voltak a gombok, a kabáton, a zakón, és a nadrágon egyaránt, eltekintve a dupla soros gombozású kabátoktól, zakóktól, ahol, ha a másik gombsor gyakorlati funkció nélküli volt, és csupán díszítést szolgált, akkor lehetett a baloldalon is.
Szintén a fotó tanúsága szerint a női ruhákon, az ellenkező oldalra varrták a gombokat.
De Google segít, ha beírod, hogy az 50-es évek divatja, vagy női kabát a 40-es években.
"turkálóba elég rosszul esne a női farmert vennék"
De ha tetszik, jól áll, kényelmes, akkor nem tök mindegy mi van a címkéjén? Megmondom őszintén, én már üzletben újonnan is vettem magamnak fiúként női farmert. És a kedvenc darabom volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!