Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Férfi farmer, hogy lehet...

Kasza.. kérdése:

Férfi farmer, hogy lehet megkülönböztetni nőitől farmertol?

Figyelt kérdés

turkálóba elég rosszul esne a női farmert vennék

irjatok le jo hooszzan mert 2 x szinte noi nadragot vvvetem mindig amiikor egy turokaloba vagyok kinosan erzem magam e miatt mert van amit meg lehet kulonboztetni de rengeteg van amit nem kérlek titeket válaszoljatok !!!

:))

2014. szept. 6. 16:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
59%

Jobb oldalon van a gomb, bár ez már nem annyira mérvadó, mert nekem (lány vagyok) is van olyan nadrágom, amin ott van, és tuti, nem férfifarmert hordok :D

Hosszú a slicce, szélesebb az átfedés a zippzárnál.

A méretezése meg benne van a címkéjében, ezt meg kell nézni. A férfinadrágoknál külön fel van tüntetve a derékbőség (W) és a hossz (L). Ez inchben van feltüntetve, nem centiben, például: L 32 W 30

Ha olyan méretet látsz, hogy UK 10, EUR 38, akkor az női.

Kb. ennyi.

2014. szept. 6. 16:39
 2/13 anonim ***** válasza:
49%

Tevedsz kedves elso! Ha igazad lenne akkor en szinte csak ferfifarmert viselo nokkel talalkoznek az utcan!

Sokszor volt itt ez mar kerdes es mindig ez a bakivalasz hangzott el es ennek koszonhetoen figyelni kezdtem a gatyakat a nokon es szinte mindegyik ugy gombolodik ahogyan a ferfi!

Amugy a kerdesre a valasz nehez rajonni mivel a nadrag eleve ferfi viselet...

2014. szept. 6. 18:25
 3/13 anonim ***** válasza:
68%

Első vagyok.

Második, mi a tévedés? A gombolás eredetileg régebben úgy volt, hogy a férfi farmerek a gomb jobb oldalról gombolódtak balra, a női nadrágok bal oldalról jobbra. De mondtam, hogy a gombolásnak már nem igazán lehet hinni, mert már össze-vissza varrják. Páromnak is van olyan, amin bal oldalon van a gomb, és nekem is van olyan, amin jobb oldalon.

De ruhaboltban dolgozom, szóval...

2014. szept. 6. 18:31
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek van igaza és senkinek.

Régebben valóban az első válaszolónak volt igaza, a női ruhák fordítva gombolódtak.

Ugyanakkor ez ma már valóban ne, igaz feltétlen.

Bár én úgy vettem észre, hogy az első válaszoló is erre akart rámutatni, csak úgy látszik az írásból félreérthető...

Ma már egyre kevesebb gyártó veszi figyelembe ezt a nemi megkülönböztetést, illetőleg a legtöbb márkás ruhagyárak unisex viseletre álltak át, így nincs megkülönböztetés a gombolásában sem.

Az meg részlet kérdés, hogy középen nem gombolódhat, ergo vagy jobbra vagy balra gombolást kellett választani és így az unisex gombolás is férfi gombolású lett :D

2014. szept. 6. 18:34
 5/13 anonim ***** válasza:
*férfi farmereknél a gombok jobb oldalról gombolódtak balra, a női nadrágokon bal oldalról jobbra
2014. szept. 6. 18:35
 6/13 anonim ***** válasza:
27%

Na itt a masik okos!

Egyebkent en meg ferfiben nem lattam a megszokottol eltero gombolast!

2014. szept. 6. 21:10
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Neked egyébként úgy mi bajod van?

Nem tűnik fel, hogy hülyeségeket írsz? A #4-nek is igaza van, ő legalább tudja, hogy gombolódtak még nem is olyan régen a ruhák. Valószínűleg az okát is tudja, hogy miért gombolódtak úgy.

Egyébként meg az, hogy nem láttál eltérő gombolódást nem jelenti azt, hogy nincs, mert itt van egy például a szekrényünkben.

Már kicsit kezdem unni a folyamatos kötekedésedet, "kedves" 26-27-28°%-os (mikor mennyi), ráadásul úgy kötekedsz, hogy olyan aberrált baromságokat írsz, hogy kutya bevenné, megveszne tőle.

Vagy itt éled ki a kisebbségi komplexusodat?

2014. szept. 6. 21:19
 8/13 anonim ***** válasza:
68%

En csupan a tenyekre alapozok kedves allando 80%-os!

Mint irtam, ha olvastad volna neztem egy ideig az utcan a ferfi ill. Noi gombolasokat es ennek alapjan hoztam meg a vegeredmenyt, miszerint tulnyomo reszben ha erre hagyatkozunk akkor szinte minden no ferfigatyat hord!

Ha megsem akkor nem ez a gombolasi teoria a mervado!

Remelem erthetoen fogalmaztam es ettol nem a kutya max. Te fogsz megveszni...

2014. szept. 7. 08:53
 9/13 anonim ***** válasza:

Olvastam, amit írtál, de Te végigolvastad az én hozzászólásomat? Az elsőt? Mivel nem csak a gombolást hoztam fel különbségenek (amihez mellesleg azt is odaírtam, hogy nem mérvadó, de nem baj), hanem további eltéréseket is írtam, amik alapján a Kérdező TÉNYLEG meg tudja majd különböztetni a női nadrágokat a férfi naciktól.

Erre Te jössz, és belekötsz a hozzászólásomba, hogy hülyeség. Utána belekötsz a #4 válaszolóba, hogy "itt a másik okos".

2014. szept. 7. 10:22
 10/13 A kérdező kommentje:
kedves válaszolok vitatkoztok de az nem hasznos se nekem se nektek én egy kerdest tettem fől ha valaki okosabb azz elsőnél az tegye hozza a hozászolását thx
2014. szept. 15. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!