Csajok? Hogyan tűnjek idősebbnek, úgy hogy közben a stílusomat se hagyjam el?
18 éves vagyok, de 15-16-nak nézek ki.Nem szeretem a divatot, mert mindenki divatos és mindenki egyforma, de én nem akarok beállni a sorba.Rocker vagyok, de nem mindig járok feketében, ezen kívül szeretem a különleges ruhákat (lehetnek színesek is). Szoknyát nem hordok, sminkelni szoktam, szőke a hajam, mindig ki van engedve és túl kislányos arcom van. Hogy sminkeljek, milyen szabású ruhákat, frizurát tudnátok ajánlani ami dob pár évet a kinézetemen? Göndör vagy egyenes? Stb.
Előre is köszi <3
Szia! Én 23 vagyok és engem is 16-nak néznek kb xD Hasonló a stílusom a tiédhez (szőke vagyok, szeretem a rock zenét, kislányos arc), mondjuk én a feketét csak itt-ott alkalmazom. Én igyekszem mindig nőiesen öltözködni, olyan ruhában járok, ami áramvonalas, hogy kiemelje a homokóra alakom (szoktam alakformáló edzést is csinálni), körömcipő és egy kis smink (spirál, tussal kihúzom felül a szemhéjam, színes szájfény vagy ajakápoló), ezek elég sokat dobnak, de nem szabad túlzásba esni.
A frizura függ az öltözettől valamihez az áll jobban, valamihez amaz. Szerintem ami nagyon fontos (én ezekre extra figyelmet fordítok), az a cipő és a táska. Egy csinos cipő vagy egy dekoratív táska nagyon sokat lendít a ruházaton. Például ezen az összeállításon sincs semmi extra, mégis nagyon tetszetős:
Vagy van itt még pár, amik nekem nagyon tetszene:
Nézelődni kell, hogy mit mivel jó kombinálni. Én mindig ezen az oldalon gyűjtök inspirációt: [link]
Télre egy szett: military stílusú szövetkabát ( [link] fekete kötött pulcsi, fekete csőnaci (esetleg fekete-fehér csíkos, vagy sima fehér), magassarkú bokacsizma. Magassarkú cipő felnőttesít. De ha nem szereted, nem tudsz benne menni, akkor ne, jó egy bakancs szerűség is. Arany/bézs színű cuccokat is bevállalhatsz, az elegáns pl. feketével, lilával.
Ééééés a testhezálló ruha:
az eddigiek nagyon jó tippek de hozzátenném h a fekete haj és a feltűnő rúzs is öregít. a haj ne legyen lófarok, inkább kiengedve vagy vmi divatos félhosszú frizura, szánj sok időt az ápolására.
a magassarkú, feszülősebb, nőiesebb ruhák, meg szinte "kötelezőek" ha idősebbnek akarsz tűnni a korodnál. de fontos h a stílus legyen kifinomult és a nőiesség és a visszafogottságot pont jó arányban találd el. ez különbözteti meg a 30-40 éveseket a tiniktől :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!