Mit tegyek hogy idősebbnek nézzek ki?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok és kb 13-14 évesnek nézek ki.
Eléggé zavar.
2014. jún. 13. 23:35
1/6 anonim válasza:
A 13-16 évesek nem különböznek, hiszen ugyanolyan éretlen tinik még akik alakulófélben vannak...
Majd ha idősebb leszel idősebbnek fogsz kinézni, ha nem akkor meg örülni fogsz. Tenni nem lehet semmit.
2/6 A kérdező kommentje:
Valami ötlet ,hogy pl öltözködés . Mivel minden osztálytársam látszik ,hogy 16 éves nekem meg ilyen gyerekes fejem van.
2014. jún. 13. 23:52
3/6 anonim válasza:
hát elvileg ha az alsó pillákat nem spirálozod ki úgy idősebbnek nézel ki. de nemtudom, próbáld ki:)
4/6 A kérdező kommentje:
Srác vagyok .
2014. jún. 14. 01:12
5/6 anonim válasza:
Akkor szerintem nem sokat..nőknél lehet csalni sminkkel, nálatok ez kiesik. De ne aggódj, néhány év múlva örülni fogsz neki.
Én 24 éves nő vagyok és még mindig elkérik a személyim szórakozóhelyeken, hogy elmúltam-e 18:D
6/6 ITszőke válasza:
pár év és fiatalabbnak akarsz kinézni... várd meg míg a természet megcsinálja a dolgát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!