Szerintetek ciki az hogy ha egy fiú fel vesz egy szűk nadrágot?
Figyelt kérdés
2014. szept. 4. 21:54
1/14 anonim válasza:
Aha, kicsit langyi hatást kelt
2/14 anonim válasza:
Szeeintem akkor a társadalom azt gondolná, hogy az illető bu*i. Inkább a testhezálló, mint a szűk. :)
3/14 anonim válasza:
Undorító, főleg ha az ülepe lötyög. Mint aki befosott :"D
4/14 anonim válasza:
5/14 anonim válasza:
Ha egy esti előadásban balettozni fog akkor nem ciki. De ha csak úgy simán felvesz egy szűk nadrágot, nos... tényleg olyan mintha homár lenne, vagy mintha befosott volna.
6/14 anonim válasza:
Szerintem nem, én néha szoktam, ha nem is szűket de olyat ami a lábszárnál pl már azért tapad. Szerintem kezd divatba jönni + kihangsúlyozza a felsőtested.
7/14 anonim válasza:
Ez kb. 5 évvel ezelőttre való kérdés. Ma már azok is abban járnak, akik anno a leghangosabban b*ziztak... Ez van.
8/14 anonim válasza:
Hát..nekem mindenesetre nem jön be, de tényleg attól függ, hogy mennyire szűk.
9/14 anonim válasza:
Szerintem nem ciki. És ettől senki sem lett melegebb sem hidegebb.
Hol lehet ilyen nadrágokat kapni még?
10/14 anonim válasza:
H es M ott vannak, tobbek kozott en is ilyeneket hordok, egyreszt htalom a 60-as evek divatjat, masreszt szeretem erezni, hogy van rajtam valami es mondjuk telen nem szalad fel a seggemig a hideg, harmadreszt pedig husz eve testepitek es nem azert, hogy eldugjam a vegeredmenyt egy betyar oltozet ala!
Amugy en sok langyit latok, de erdekes mod pont ok nem viselik ezt a fazont!
Ezt csak tanulatlan b..nko, parasztok allitjak csupan divatbol, de erdekes, hogy nekem meg senki nem merte a szemembe mondani, meg csak furan sem neznek ram...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!