ülepes nadrágot szeretnék de a szüleim nem engedik. Eleve felvettem ezt a swag stílust (csőnadrág snapback fullcap ing stb) ez sem annyira tetszik a apukámnak nem hogy az ülepes gatya. De nagyon nagyon szeretnék egy olyan nadrágot.13 éves lány (? )
Figyelt kérdés
mit tegyek? segítsetek kérlek!2014. szept. 4. 20:28
1/5 anonim válasza:
Mit tegyél? Ne csinálj magadból bohócot, öltözz normálisan.
2/5 anonim válasza:
Ülepes...? Azt mindenki teleszrt nadrágnak hívja. :D
3/5 anonim válasza:
Mondd, hogy ez csak egy kamu kérdés. :D
Mielőtt megnyitottam, azt hittem egy fiú írja... Drágám, elgondolkodtál már azon, hogy hogyan fogsz abban kinézni? Mi a jó abban, hogy majmolsz másokat? Oké, hogy szveg meg joló vagy, de komolyan, szerinted azzal, hogy úgy nézel ki mint egy p*csa, többre fogsz menni az életben? Igen, valószínű több pasid lesz 16 éves korodra mint egy normál embernek összesen, az biztos, viszont ez inkább szánalmas. Hallgass apukádra. Találd meg a TE stílusod, és ne állj be a sorba. Egyáltalán, miét szeretnél swag lenni? Nagyon kíváncsi lennék rá, és akkor talán megérteném, hogy miért akkora katasztrófa, hogy nem kapsz ülepes gatyát.
4/5 anonim válasza:
Örülj neki, hogy nem engedik, pár év múlva hálás leszel nekik ezért:D
5/5 anonim válasza:
Én sem értelek. Neked az a célod hogy mindenki rajtad röhögjön? Mert ez a stílus senkinek nem áll jól, csak nevetségessé teszi. Te hogy nem látod ezt? Oké, hogy 13 évesen csinál hülyeségeket az ember, meg nincs még kifejlett ízlése... na de ennyire?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!