Melyik cipő tetszik nektek ezek közül a legjobban?
1,
2,
3,
4,
Magamról annyit,hogy 180cm 17 éves vékony srác vagyok.
Álltalában csőnadrággal hordanám és a lányok tetszésének elnyerés a célom,de természetesen a kényelem is szerepet játszik,szval akármilyen tapasztalatot is szivesen fogadok.
A hozzászólók kora is érdekelne,hogy tudjam melyik korosztályhoz tartoznak :D
Előre is köszönök minden hozzászólást(természetesen csak ami segít nekem választani:D )
Szerintem a 3. a zöld talpú. Olyan egyszerű de mégsem :)
22L
Nekem az első kivételével az összes tetszik, bár egyáltalán nem az én stílusom...(és általában nem ilyen körökben mozgok, szóval nem túl gyakori, hogy ismerőst hasonló cipőben látok...xD)
17/L
Mint kívülálló lány,szerintem a fekete-fehér és a zöld-fekete a legjobb (:
Mutatósabbak,de szerintem keress még mert vannak jobbak is de ezek se rosszak ;)
Remélem segítettem.(:
Szerintem a 2. lenne a legjobb, mivel egyszerű, magas szarú , és szinte bármivel fel lehet venni, sokan mondták az utolsót, ugyanilyen cipőm volt, azért nem ajánlom, mert csatolós és tönkre teszi a nyelét a cipőnek, plusz nem túl praktikus, de én a te helyedben még nézelődnék. Mellesleg ha nagyon tetszenek ezek a deszkás(jellegű cipők) nézz körül a goker.hu-n ott vannak hasonlók.
17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!