Tetszik ez a cipő? Érdemes megvennem?
Figyelt kérdés
Ebay-en van sokkal olcsóbban és más színekben is. Szerintetek milyen? Tegnap láttam egy nőn egy színeset, de talán feketében jobb. Ha egyáltalán:
2012. nov. 4. 04:06
1/11 Jubilee válasza:
Nekem nem tetszik, én magamnak tuti nem venném meg. De tudod, ízlések és pofonok...
2/11 anonim válasza:
Nekem sem tetszik, nem az én stílusom, de ha neked tetszik miért ne.
3/11 anonim válasza:
Igen, most megint nagy divat az éktalpú cipõ..., de szerintem borzalmas. Döntsük már el, h tornacipõt, vagy magas sarkú cipõt akarunk viselni!
5/11 anonim válasza:
ez nagyon gáz, ne vegyél ilyet....
7/11 anonim válasza:
nagyon szörnyű a sarka,csúnya nagyon..
9/11 anonim válasza:
Hát erről a szae kínai boltokban árult darabok jutnak az eszembe és nem 145 Font :-P
10/11 A kérdező kommentje:
Huuhhh, köszönöm a válaszokat. Nem láttam rajta tényleg, hogy ennyire gáz:))) Mindenkinek megy a zöld:)
2012. nov. 4. 12:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!