Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek ciki ha kilátszik...

Szerintetek ciki ha kilátszik egy kicsi a zokniból?

Figyelt kérdés
Hallottam már, hogy valaki ezen hisztizett. Szerintetek gáz az ha kicsit ki látszik? Nem rikító színekre gondolok hanem egy feketére vagy kékre. Ti mit gondoltok erről?
2014. szept. 2. 17:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez jobb, mint a "Ki van a melltartópántod!" mármint tudod, nem akarjuk, hogy akárki megtudja, hogy zoknit vagy melltartót hordunk :DD

Szerintem tök oké, még a színes is, de kinek mi :D

2014. szept. 2. 17:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Miért lenne gáz???Én pl normális hosszúságú,tehát bokáig vagy lábszárközépig érő zoknit hordok,így alap,hogy cipőből kilátszik,a nadrág meg természetes,hogy felcsúszhat.
2014. szept. 2. 18:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor az a valaki totál idióta volt.
2014. szept. 2. 20:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyik osztálytársam ilyen [link] csizmához vett fel "sport" feliratos zoknit, úgy, hogy amikor keresztbe tette a lábát az egész kilátszott. Na az ciki. De ha sportcipőből látszik ki, az egyáltalán nem gáz. Csak ne legyen mintás! :D
2014. szept. 3. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!