A latex apácaruháknak mi az értelme?
Sőt, kapsz egy ilyen linket is: www.fetishparty.hu
Nap közben lesz expo, ahol testközelből, dresscode nélküli belépéssel nézhetik meg a témában nem jártas, ezzel csak ismerkedők a latex-világát. És arra is választ kapsz, hogy ez valójában gumi, nem bőr, és nem a szexről szól.
Hogy még véletlenül se tarts degeneráltnak, aki nem hajlandó segíteni.
Összekeversz a pattanásos gép előtt ülő pötshuszárokkal.
Eléggé régóta benne vagyok ebben a világban, nem csak monitorról láttam ilyet ;)
Inkább te kevered magadat össze velük. :)
Mennyi az a régóta? 16 év? Hát az a gépi kutakodáshoz pont elég. :)
A válaszom a témához.
1. Mert sátánista, aki így akarja meggyalázni a kereszténységet, és kifejezni iránta érzett gyűlöletét, és/vagy így akar egyesülni a Sátánnal. Ha hisze, ha nem, vannak ilyen sátánista rituálék egyes USA-beli sátánista lányoknál.
2. Újfajta szexuális kielégülést keresnek. (És ez a gyakoribb.) Vannak emberek, akiket a nem elégít ki a hagyományos szex. Keresik a vadságot, ami felkelti az érdeklődésüket. Amitől még be tudnak izgulni. Erre jönnek a szerepjátékok. Az apácákról már köztudott, hogy ártatlanok, és egy ilyen öltözet azt a célt szolgálja. Az ilyen szerepjátékoknál - most vonatkoztass el attól, hogy mennyire dögösek a modellel - a férfiakkal van baj. Már nem keményedik meg annyira a barátnőjétől. Vagy nincs barátnője, és a "hagyományos" alkalmi szexkapcsolatokat már megunta. Értelmetlennek, semmitmondónak tartja.
Ez a csoport akkor a legjobb, ha a lány elég profi, és nem csak a jelmezbe bújáshoz ért, hanem a teljesítményében is meglátszik mindez.
Azaz: "eddig visszahúzódó voltam, de most aztán bekeményítek, és pasifaló leszek!"
Én erről a két csoportról tudok eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!