Van értelme a netes melltartó kalkulátornak?
megnézegettem hogy melyik mennyit mutatna,és általánosságban olyan 70/75-A-ra jön ki,miközben én 80/B-t hordok.
rendes fehérnemű boltban vásárolgatok,és attól függ épp mennyit fogyok/hízok,de a legkisebb is 75/B-s.
sose kérdeztem az eladót hogy nekem mekkorát ajánlana,mert szemmértékre adják ők is,és akkor is ezeket a méreteket kapom.(de ha ezt kérem,nem kételkednek,szó nélkül leveszik a polcról)
most egy kicsit elbizonytalanodtam.
dehát a 70/A az bébiméret nem?
nekem pedig ránézésre egy erős közepes...
Mik a méreteid? A kalkulátorok nem minden méret esetében számítanak jól...
70A az kis méret... de azért abba is kell mell, nem bébiméret.
mellbőség 82cm,mell alatt 69.
azóta megnéztem több váltót,és mindenhol a/70 jön ki.
ha holnap én most bemegyek egy boltba,kikérek egy ilyen méretet,elmondom hogy csak próbálnék,mert nem tudom a méretem,akkor hü..ének néznek,vagy kizavarnak?
igazából nem akarok most venni megint 4-5 ezerért(múlt héten már vettem),de pofátlanság lenne csak próbálgatni nem?
most már annyira érdekelne,de hát kínaiba nem mehetek...
lazán mértem a mellbőséget.
és meglepő,de nem csúszkál a 80as pánt!
mikor melltartót veszek,akkor ugrálok és hajlongok is az öltöző fülkében,hogy biztosan a helyén marad-e!
eddig bevált.
ha elmegyek egy tescoba,és ott nézem a méreteket,az reális?
mármint ott mennyire lehetnek félreméretezve?
A tesco szerintem nagyon félre.
H&m takko pl
Elmentem egy rendes fehérnemű boltba.
Elmondtam hogy mit szeretnék,és kiderült hogy 70c a méretem.az A kosárba a mellem negyede nem fért bele :D
Ennyit a kalkulátorról...
Persze, nyugodtan menj be próbálni. Ez teljesen normális, olyan is van, hogy adorr gyártón belül két különböző fazonban a méret eltér a szabás miatt. Azért van a próbafülke.
A KÖRMÉRETBŐL NEM LEHET MELLTARTÓ MÉRETET SZÁMOLNI.
Csajok hol voltatok ti matekon? A mell nem szabályos félgömb, ebből a két számból nem lehet térfogatot számolni, még ha háton fekve méred se.
Van pár jel arra, ha nem jó. Addig kell rajta centizni, amíg tökéletesen áll, akkor meglesz a méret.
-mell alatt eláll (max 1 ujjnyi helynek kell lenni)
-hátul a pánt nem vízszintes
-a merevítő nem a hónod alatt ér véget, hanem elöl.
-a merevítő eláll, nem érintkezik a bordákkal végig
-hónaljmell buggyanás
-bármilyen buggyanás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!