Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » FIÚK/LÁNYOK! Mi a véleményetek...

FIÚK/LÁNYOK! Mi a véleményetek a szilikon melltartó pántról? Én ismerek egy csomó lányt aki csak azt hord. És ha felveszek egy csőtopphoz/trikóhoz szilikonpántot az gáz? .75B-s melltartót hordok és 14 éves vagyok. Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
2014. aug. 11. 23:26
 1/8 anonim válasza:
64%
Vannak akik gáznak tartják, de van, aki a ruha hajgumit is gáznak tartja, vagy akármilyen kiegészítőt. Szerintem semmi baj nincs a szilikonpánttal.
2014. aug. 11. 23:29
 2/8 anonim válasza:
3%

sztem gáz. Olyan, mintha zokniszandálban járnál.

NEM divatos!

2014. aug. 11. 23:34
 3/8 anonim ***** válasza:
69%
Az átlátszóra gondolsz ? Szerintem kicsit gáz, azt régen hordták, még mielőtt nem volt pántnélküli melltartó.. Ha azért akarod hordani, hogy ne látszódjon a pánt akkor vegyél pántnélkülit.
2014. aug. 11. 23:34
 4/8 anonim ***** válasza:
34%
2014. aug. 11. 23:38
 5/8 anonim ***** válasza:
69%
a pánt nélküli ruha az emberek nagy részének eleve nem áll jól, a szilikon pánt pedig messziről is látszik, szerintem gáz.
2014. aug. 12. 09:57
 6/8 anonim ***** válasza:
Pánt nélküli melltartót vegyél vagy ruha színével passzoló pánt is jobb mint a szilikon, ami ocsmány ronda és ugyanúgy látszik mint bármelyik másik.
2014. aug. 12. 10:09
 7/8 anonim ***** válasza:
28%

A szilikon pánt undorító és ocsmány. Komolyan, ki találta ki egyáltalán?!

Csőtophoz pánt nélküli melltartót, Y pántos trikóhoz melltartópánt clipset (5 darab 250 Ft az ebay-en) szokás hordani.

Ha csőtophoz pántos melltartót veszel fel, akkor legalább olyan színű legyen a pánt, mint a felső, mert akkor odahazudhatod a felső pántjának, de a szilikonpántra nem foghatod rá, hogy az a felsőé.

Gusztustalanul virít, az ember aláizzad, egy idő után megkeményedik és besárgul, blöeeee... xĐ

2014. aug. 12. 13:39
 8/8 anonim ***** válasza:

Van pántnélküli melltartó is.. Ami csak úgy megjegyzem semmit nem ér az én 75/C-s melleimre, folyton lecsúszik és húzgálhatom állandóan. Te kipróbálhatod, de nekem nem jött be.

Egyébként meg semmi bajom a szilikonpántos melltartóval, ha tiszta, akkor semmi igénytelenség nincs benne. Én csak topokat hordok (nem csőtop), de nem veszek fel szilikonpántot. Engem nem zavar, ha látszik a melltartópánt, szerintem nincs gond vele, ha tiszta, nem kinyúlt és agyonmosott.

2014. aug. 12. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!