FIÚK/LÁNYOK! Mi a véleményetek a szilikon melltartó pántról? Én ismerek egy csomó lányt aki csak azt hord. És ha felveszek egy csőtopphoz/trikóhoz szilikonpántot az gáz? .75B-s melltartót hordok és 14 éves vagyok. Mi a véleményetek erről?
sztem gáz. Olyan, mintha zokniszandálban járnál.
NEM divatos!
A szilikon pánt undorító és ocsmány. Komolyan, ki találta ki egyáltalán?!
Csőtophoz pánt nélküli melltartót, Y pántos trikóhoz melltartópánt clipset (5 darab 250 Ft az ebay-en) szokás hordani.
Ha csőtophoz pántos melltartót veszel fel, akkor legalább olyan színű legyen a pánt, mint a felső, mert akkor odahazudhatod a felső pántjának, de a szilikonpántra nem foghatod rá, hogy az a felsőé.
Gusztustalanul virít, az ember aláizzad, egy idő után megkeményedik és besárgul, blöeeee... xĐ
Van pántnélküli melltartó is.. Ami csak úgy megjegyzem semmit nem ér az én 75/C-s melleimre, folyton lecsúszik és húzgálhatom állandóan. Te kipróbálhatod, de nekem nem jött be.
Egyébként meg semmi bajom a szilikonpántos melltartóval, ha tiszta, akkor semmi igénytelenség nincs benne. Én csak topokat hordok (nem csőtop), de nem veszek fel szilikonpántot. Engem nem zavar, ha látszik a melltartópánt, szerintem nincs gond vele, ha tiszta, nem kinyúlt és agyonmosott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!