Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Punkemo vagy csajoos?

Punkemo vagy csajoos?

Figyelt kérdés
Nem tudok donteni, vagyis tudok csak az a baj velem hogy erdekel mas velemyenye, soot tulzottan.Inkabb punkemo,farmer polo,-s lany vagyok magyarul a korosztalyom tobbsege. Sokan utaljak a stilusom es ez cseszi a csorom igy hat akarok csajos lenni. De nem megy. En szemmel nekem undoritto a szoknya vagy a feszes polo de allitollag igen elonyosen all nekem mert sdokan dicsernek de en nem hiszem el igy tehast ez a kerdes meg minfdig fennt all. Tehast ha valaki tud kozeputat lecci segitsen. Arigatou^^?
2014. aug. 25. 20:50
 1/5 anonim ***** válasza:
81%
Istenem!Inkább tanulj meg helyesen írni!!!!
2014. aug. 25. 21:11
 2/5 anonim ***** válasza:
75%
punkemo XD Te h.lye vagy...... :)
2014. aug. 25. 21:16
 3/5 A kérdező kommentje:
Ooo bocsanat tabrol vok. Es azt elfelejtettem leirni:degeneráltak kerüljék a billentyűzetet. És ha az arigatou-val lenne problem iQ hianyosoknak elarulom de csak halkan az köszönöm-öt jelent ;-)
2014. aug. 26. 11:58
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Először is nézz utána miről beszélsz, mert a farmer póló az se nem punk, se nem emo, punkemo meg nem létezik, az két külön stílus, ami nem csak az öltözködésből áll.

Mellesleg minden normális ember úgy öltözik ahogy neki tetszik, és úgy látja jól áll neki. Nyilván ha lány vagy akkor jobban áll a csajos cucc mint egy fiús... de ha neked nem tetszik, nem kell úgy öltöznöd. Mások véleménye meg pont nem kell hogy döntő legyen.

2014. aug. 27. 16:33
 5/5 anonim ***** válasza:
そのままのあなたでいて。
2014. aug. 27. 16:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!