Mi a véleményetek erről a pulóverről?
Figyelt kérdés
Elegánsan öltözködöm.Megtetszett ez a ruhadarab,kíváncsi vagyok a véleményetekre.
15 éves fiú vagyok.
2014. aug. 24. 22:04
11/14 anonim válasza:
Inkább a második. :) Amúgy Lookbook-on tényleg kutakodhatsz egy kicsit, mert vannak nagyon jók. Például akiket linkeltek, de én még biztos hozzá tenném Adam Gallaghert (iamgalla), Vini Ueharának (viniuehara) is nagyon jó sok összeállítása van, bár ő annyira nem elegáns. Plusz még Edward Honaker (edwardh), és még ajánlom Clément Lasserre-t (jesuswasalookbooker), mert szerintem elég jó stílusa van. :)
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm,feltétlen megnézem őket. :)
2014. aug. 25. 15:48
13/14 anonim válasza:
Nekem mindkét pulóver tetszik, amit linkeltél. Örülök, hogy vannak még fiúk, akiknek van ízlésük. Őrizd meg ezt a jó tulajdonságot!:)
14/14 A kérdező kommentje:
Kedves vagy.Igazából egyet kell értenem a többiekkel,bizonyos dolgokkal kapcsolatban.De mindig is elütött az ízlésem társaim,barátaimétól.Mind öltözködés,mind zene,stb..Még jó hogy nem vagyunk egyformák.
2014. aug. 25. 22:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!