Mi a véleményetek erről a pulóverről?
Elegánsan öltözködöm.Megtetszett ez a ruhadarab,kíváncsi vagyok a véleményetekre.
15 éves fiú vagyok.
Unalmas darab. Attól hogy elegánsan, ettől jobbat is találhatnál ennyi pénzért. Fiatal vagy, használd ki. Szerintem lesz még időd elegánsan öltözni. Légy vad egy kicsit. ;)Az évek sosem jönnek vissza. De egyébként nekik van pár elegánsabb outfit-jük.
Ja és az elegancia a férfiakhoz illik, de nem rosszindulatóságból, te még fiú vagy. És ő egy elegáns férfi:
Szerintem teljesen jó.
Amúgy nem mindenkin látszik a kora.Lehet te is idősebbnek nézel ki,akkor is megy a stílus.Én is 15éves korom óta öltözöm elegánsan.Egyszerűen sportos cuccban nem érzem magam jól.Ne változtass semmin,hogy ha te így jól érzed magad :)
na ez már sokkal jobb, ez tetszik
igaz, továbbra se a te korosztályodnak való, de ez még jó is lehet és ha ilyen az ízlésed, akkor öltözködj nyugodtan elegánsan (bár az 1. szerintem még túlzás lenne, olyanokat inkább ne)
amúgy a farmer inggel teljesen jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!