Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a pulóverről?

Figyelt kérdés

[link]

Elegánsan öltözködöm.Megtetszett ez a ruhadarab,kíváncsi vagyok a véleményetekre.

15 éves fiú vagyok.

2014. aug. 24. 22:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
58%
nem rossz (bár nem is tetszik különösebben, elmegy), de szerintem nem illik egy 15 éves fiúhoz
2014. aug. 24. 22:11
 2/14 anonim ***** válasza:
Nekem nem igazán tetszik.
2014. aug. 24. 22:22
 3/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen,meggyőztetek. És ez?

[link]

Csak úgy,kíváncsiságból.

2014. aug. 24. 22:26
 4/14 anonim ***** válasza:

Unalmas darab. Attól hogy elegánsan, ettől jobbat is találhatnál ennyi pénzért. Fiatal vagy, használd ki. Szerintem lesz még időd elegánsan öltözni. Légy vad egy kicsit. ;)Az évek sosem jönnek vissza. De egyébként nekik van pár elegánsabb outfit-jük.

[link]

[link]

Ja és az elegancia a férfiakhoz illik, de nem rosszindulatóságból, te még fiú vagy. És ő egy elegáns férfi:

[link]

2014. aug. 24. 22:28
 5/14 A kérdező kommentje:
Lehet igazad van.Habár inkább hordok inget,farmerrel,sötét nadrággal,mint v nyakú feszülős pólót melegítővel,érmakszal.Lehet menő lennék,de engem akkor sem vonz.Ennek ellenére még egyszer mondom lehet bennem van a hiba.
2014. aug. 24. 22:33
 6/14 anonim ***** válasza:
Amit másodszor linkeltél, az szerintem jó:)
2014. aug. 24. 22:39
 7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az oldalt,nagyon tetszik.Szerintem változtatok egy két dolgon.
2014. aug. 24. 22:39
 8/14 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen jó.

Amúgy nem mindenkin látszik a kora.Lehet te is idősebbnek nézel ki,akkor is megy a stílus.Én is 15éves korom óta öltözöm elegánsan.Egyszerűen sportos cuccban nem érzem magam jól.Ne változtass semmin,hogy ha te így jól érzed magad :)

2014. aug. 24. 22:42
 9/14 anonim ***** válasza:

na ez már sokkal jobb, ez tetszik

igaz, továbbra se a te korosztályodnak való, de ez még jó is lehet és ha ilyen az ízlésed, akkor öltözködj nyugodtan elegánsan (bár az 1. szerintem még túlzás lenne, olyanokat inkább ne)

amúgy a farmer inggel teljesen jó

2014. aug. 24. 22:43
 10/14 A kérdező kommentje:
180cm vagyok,és sportolok.Sokan idősebbnek néztek,sőt egy kisgyerek egyszer lebácsizott(bevallom,ez gáz,de csak viccből mondta).És hiába mondjátok azt hogy viseljem,ha jól érzem magam benne.Ez csak az egyik fele.Azért az se mindegy hogy milyen benyomást keltek mások előtt.
2014. aug. 24. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!