Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon csúnya a körte alak?...

Nagyon csúnya a körte alak? Mik állnak jól?

Figyelt kérdés
Körte alakom van és nem szeretem. Olyan aránytalan az egész. Már próbálkoztam, hogy sötétebb nadrágokat hordok és felülre valami élénkebbet, de oda sem érdemes terelni a hangsúlyt mert alig vannak melleim. A szoknyákat pedig nem szeretem. Képet nem akarok mutatni magamról, szerintem így is érthető, miről beszélek és az interneten is rá lehet keresni. Tipikus körte alakom van, ha kell, megpróbálok hasonló képet linkelni. Csúnya az ilyen alak vagy van, akinek tetszik? Lehet valahogyan ruhákkal ellensúlyozni?
2014. aug. 23. 11:50
 1/8 anonim ***** válasza:
67%

Pedig az A vonalú szoknyák jók erre a típusra, elfedik a csípőt és a feneket. Régebben én is utáltam a szoknyákat, de szerintem adj nekik egy esélyt!

Amúgy nyugi, nekem is ilyen az alakom (csak ezek szerint mellben nálad erősebb vagyok), vannak férfiak, akiknek bejön a nagy popsi, a telt comb kicsi feszes mellekkel párosítva! :)

2014. aug. 23. 12:00
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
nekem tetszenek az ilyenek ;)
2014. aug. 23. 12:08
 3/8 anonim ***** válasza:
67%
Nehogy A vonalú szoknyát vegyél, optikailag mégjobban szélesít. Egy ilyen alakhoz jól állnak a nőies dolgok, ruhákat vegyél, de ne skater vagy A-vonalú szoknyásat. A peplum is sokat dob, inkább az ékszerekkel játssz, és ha az alakoddal nem vagy megelégedve, akkor sminkelj, csináld meg tökéletesen a hajad, fesd ki a körmeid, ezek sokat dobnak az önbizalmon.
2014. aug. 23. 12:12
 4/8 anonim ***** válasza:
24%
tegyél be válltömést meg zoknit a melltartóba
2014. aug. 23. 12:18
 5/8 anonim ***** válasza:

A legtöbb nő körte alakú... miért lenne az csúnya? Semmi baj vele, feltéve hogy nem vagy elhízva.

Hogy kinek mi áll jól az meg már más dolog, próbálj fel mindenfélét és a tükörben majd látod. Az interneten millió helyen le van írva hogy milyen alakhoz mi az előnyös... de például nekem sose áll jól semmi amit ott írnak.

2014. aug. 23. 12:33
 6/8 anonim ***** válasza:
2014. aug. 23. 13:08
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pont a szoknyák és ruhák állnának jól. Az ilyen szabásúak: [link]
2014. aug. 23. 19:05
 8/8 anonim ***** válasza:
magasított derekú nadrágok?azok szerintem tökéletesek és nagyon divatos is. a márkás boltokban is csak azt lehet kapni kb
2014. aug. 23. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!