Mi előnyös egy körte alakú duci lánynak?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék magamról képet feltenni és küldeni, de később, ha találok, akkor linkelek egy hasonlót. Tipikus körte alakom van. Nagy a fenekem és vastagabbak a combjaim, de mellem az alig van. Nézegettem blogokat, cikkeket, kérdéseket, hogy mi áll jól a duciknak, de mindig a dekoltázsos felsőket mondták, mell alatt szabott ruhákat, de nekem picik a cicijeim és a semmin nincs mit hangsúlyozni. Viszont hasam is van, amit nem szeretek mutogatni. Már fogytam és egy ideje tartom a jelenlegi súlyomat, de egyenlőre nem szeretnék tovább fogyni.2014. júl. 20. 18:02
1/3 anonim válasza:
2/3 anonim válasza:
Nekem is pontosan ilyen alakom van. Én a következőket hordom.
Minimum fenék közepéig érő felső
Kicsivel térd fölé érő szoknya, vagy annál hosszabb
Egyenes, vagy csőszárú sötét színű farmernadrág
Push up melltartó
Mélyen dekoltált, v nyakú felső
Magassarkú
Egybe részes fürdőruha vagy tankini vagy bikini együttes ami fölé veszek egy vékonyka toppot.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:)
2014. júl. 21. 18:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!