Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A mai feliratos pólók már...

A mai feliratos pólók már miért tartalmaznak mind csúnya szavakat?

Figyelt kérdés

Anyukámmal ma nézegettük a New Yorkerben a pólókat. Egyiken két kéz mutatja a középső ujját, másikra ez van írva: carpe fucking diem. Harmadikra life is a bitch.

Szegény anyukám sorra fogta ki a káromkodásokkal teli pólókat, mivel nem nagyon tud angolul, tőlem kérdezgette, mit jelentenek.

2014. júl. 28. 22:20
 1/4 anonim válasza:
100%

"Life is a bitch" feliratú nekem is van. :D

Egyébként gondolom azért, mert a New Yorker célközönsége vevő ezekre...

2014. júl. 28. 22:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom, lehet, hogy tényleg a tiik körében ez a menő, de én nem látok sokat ilyen ruhákban, max. a nagyon menő, lázadó, züllött tiniketn. Én is fiatal vagyok, de én biztos nem húznék fel ilyesmit. Eddig csak a kínaiban voltam úgy, hogy megláttam valamit, hogy de jó színe van és mikor leakasztottam megláttam a 20.000 csillámot meg az "I love cannabis" feliratot. Most már viszont egyre több boltban tapasztalok hasonlót. Lehet, hogy nekem nincs ízlésem, de olyan hülye feliratokat meg képeket tesznek rá, sokuknak nincs is értelme vagy csak szimplán trágár. Jobban szeretem a basic, egyszínű vagy visszafogottabb, egyszerű, apró mintás (csíkos, pöttyös virágos vagy bármi más, ami nyugisabb) cuccokat. Leginkább a H&M-ben, C&A-ban meg az Orsay-ben szoktam vásárolni. Nyilván ott is vannak durva darabok, de talán ott szoktam a legtöbb olyan ruhát találni, ami tetszik.
2014. júl. 29. 00:25
 3/4 anonim ***** válasza:
ez a divat nem csak tinik körében
2014. júl. 29. 03:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Én a Buda Fucking Pest-en vagyok kiakadva-.-
2014. aug. 23. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!