Ti kimossátok az üzletben vett új ruhákat?
Figyelt kérdés
Úgy értem közvetlenül miután megveszitek megy a mosóba? Vagy úgy ahogy van felveszitek?2014. aug. 20. 17:36
11/21 anonim válasza:
Attól függ hol veszem... Egy átlag boltban vásárolt ruhát ajánlott kimosni. Pl Zara, Bershka, stb... Én sok ruhát veszek felsőkategóriás üzletben, ezeket nem is lehet mosni, csak tisztíttatni, így nem szoktam elvinni első viselés előtt, hiszen nem egy plázáról beszélünk, ahol naponta kb 100 ember próbálja fel, 1500 fogdossa össze. Ezeknél a festékanyaggal sincs probléma szerencsére.
12/21 anonim válasza:
Igen, mindig kimosom. Sőt, ahol gyakran vásárolok, és imerem a métereket, azt fel se próbálom.
Komolyan elképesztő, hogy vannak, akik mosás nélkül felveszik a ruhákat, mikor ki tudja hányan fogdosták, felvették, belekenődött a hónaljuk, az alapozójuk, meg még kitudja milyen testnedveik. Ráadásul az is egyre nagyobb divat, hogy valaki hord egy ruhát 1-2 napig, majd visszaviszi, hogy mégsem tetszik.
13/21 anonim válasza:
Nem mosom ki, néha a boltból úgy jövök ki átöltözve.
14/21 anonim válasza:
Kimosom mindig a ruhákat, a táskákat lefertőtlenítem és a cipőket is belülről (egyesek simán felpróbálják a pucér lábukra és a körömgombát így simán átadhatják)
16/21 anonim válasza:
Azért túlzásba sem kell esni, itt néhányan majdhogynem nukleáris hulladékként tekintenek a kimosatlan új ruhákra. azért ennyire nem nagy a vész, mert ne adj isten valaki más is felpróbálta előttünk. Egyébként is akkor már a próbánál ránk kerülnek más emberek amőbái, mégsem halunk bele, sőt fogadjunk a mozgólépcsőn is megfogjuk, meg a buszon a kapaszkodót...
17/21 anonim válasza:
Ha dolgoztál volna ruhaüzletben, akkor nem így beszélnél :)
18/21 anonim válasza:
régebben nem mostam ki, de jó pár éve elgondolkoztam rajta, előttem vajon hányan próbálhatták fel ugyanazt a darabot. azóta kivétel nélkül előbb kimosom. amúgy is jobban szeretem, ha az általam használt öblítő illatát érzem:)
20/21 anonim válasza:
11-es vagyok. Én igyekszem mindig vadiújat kérni. De mindenből! Ruhából, táskából, cipőből. Bár ez sok helyen alap is, hogy nem azt csomagolják, ami kint van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!