Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti kimossátok az üzletben...

Ti kimossátok az üzletben vett új ruhákat?

Figyelt kérdés
Úgy értem közvetlenül miután megveszitek megy a mosóba? Vagy úgy ahogy van felveszitek?

2014. aug. 20. 17:36
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
20%
Én rögtön felveszem őket.
2014. aug. 20. 17:41
 2/21 anonim ***** válasza:
72%
Én kimosom.
2014. aug. 20. 17:44
 3/21 anonim ***** válasza:
86%
Természetesen igen. Gondold el,hogy a gyártás, főleg a festés során egy halom vegyi anyag kerül bele. Plusz a gyárban, a csomagolás és aszállítás során azért szennyeződhet. Plusz míg ki van téve az üzletben,ki tudja hányan fodgossák és próbálják fel az akármilyen testükre. Sok ruha és pl. az ágyneműk címkéjébe be is van írva,hogy első használat előtt mossa ki. Azt olvastam,hogy kimondottan a kék festék(elsősorban farmer) nagyon káros a bőrrel érintkezve.
2014. aug. 20. 17:50
 4/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddig válaszokat!

Utolsó egyet értek veled! Én pl. mindig kimosom. El se tudnám képzelni, hogy ne mossam ki...

Jöhetnek még válaszok!

2014. aug. 20. 17:51
 5/21 anonim ***** válasza:
80%

Persze, hogy kimosom, még jó!

Nem tudni, hol gyártották, a gyárban mennyire volt nagy a por, nem tudni, meddig állt egy retkes raktárban. Aztán, amikor bekerült a boltba, ki tudja, kik fogdosták össze az undorító mocskos mancsukkal, illetve ki próbálta fel előttem az izzadt-büdös testére.

Szerintem alap, hogy mindent kimosunk, mielőtt felvesszük.

2014. aug. 20. 17:53
 6/21 anonim ***** válasza:
72%

Most látom, hogy ugyanazt írtam, mint a 3. :D

Előző voltam.

2014. aug. 20. 17:54
 7/21 anonim ***** válasza:
34%
Még sosem jutott eszembe kimosni semmit, de az olvasottak után megfontolom. :)
2014. aug. 20. 18:03
 8/21 anonim ***** válasza:
72%
Ki szoktam mosni. Nem tudom, ki próbálta fel előttem és az üzletekben gyakran le is esnek a ruhák a földre.
2014. aug. 20. 18:16
 9/21 anonim ***** válasza:
88%

A gyártás végeztével gőzölik és/vagy mossák a ruhákat, tehát tisztán kerülnek ki onnan. A baj a szállításnál és a tárolásnál kezdődik. Volt olyan eset, hogy egy kartonban szállították a farmereket és sok más dologgal együtt egy rovarirtószer is a furgonon volt. Az pedig eresztett és a kartondobozon keresztül beivódott a nadrágokba. Sokan megbetegedtek olyanok, akik nem mosták ki, mielőtt először felvették volna.

És akkor a próbálásokról nem is beszélve. Előtted nagyon sokan bújhattak bele már abba a darabba... és azért akad olyan ember, aki nem a leghigiénikusabb, vagy éppen van valami betegsége, ne adj' Isten élősködője.

2014. aug. 20. 18:19
 10/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm az összes választ eddig!

Jöhetnek még!

2014. aug. 20. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!