Találtam egy gyönyörűséges kardigánt. Nektek hogy tetszik? Hol lehet ilyet venni? (Képpel)
Van egy kötött kardigán.
( ő: [link] )
Nagyon tetszik, de sajnos a szüleim nem engedik, hogy megrendeljem, mert:
- nem biztos, hogy jó lesz a méret
- drága a szállítás stb.
Láttatok már ilyet, vagy ehhez hasonlót?
Tetszik nektek?
Ha boltot tudnátok mondani, nagyon megköszönném.
győri vagyok, de ha valaki pl. budapesten látott ilyet, akkor ne tartsa magában! :)
Nagyon fontos, előre is köszönöm a segítséget!
Értem, köszi! Akkor valamelyik délutánomat mindenképp rászánom. Talán felmegyek az Arrabónába is.
Szerinted kínaiba érdemes körül nézni?
(Én is csak "félig" vagyok Győri, most jelenleg szigetközben élek)
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a segítséget , ment a zöld kezecske :D
Holnap, holnapután, illetve jövőhét elején megyek vásárolni, ha találok ilyet / ehhez hasonlót akkor mindenképpen megírom.
(esetleg küldök képet is ha valakit érdekel)
Szerintem ősz végén/télen mindenhol lesz ilyen kb. Elég egysíkú az üzletek kínálata és most divat lesz elvileg az ilyesmi. :D
Még nem nagyon láttam téli kollekciót kirakva felénk, de nem vagyok rendszeres boltjáró, szóval lehet azóta kint vannak már, akkor nagyobb esélyed lesz találni hasonlót. :) Berschka, Zara, H&M fele érdemes nézelődni.
Rendben van, köszönöm a tippeket, tanácsokat! :)
Pár iskolacuccra (+ nadrágokra, felsőre) lenne szükségem még, úgyhogy gondoltam egyúttal megnézem ezt is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!