Lányok nektek bejönnek a mackós, bakancsos, kopasz fiúk?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok milyenek az arányok :D2014. aug. 19. 21:26
21/31 anonim válasza:
Nekem nem. A vékonyabb testalkatot szeretem, a kopaszság meg kifejezetten taszít. De a bakanccsal nincs bajom:)
24N
22/31 anonim válasza:
A párom fekete bakancsban és fekete ingben járkál. 98 kiló, de nem kopasz. Sűrű, rövid haja van. Nekem ő bejön.
Fogyózik, csak nagyon lassan mennek le róla a kilók, de volt ő már 110 kiló is, így már sokat fogyott.
23/31 A kérdező kommentje:
Úgy látom,hogy a nőknél egyik megadott részlet üti a másikat :D
2014. aug. 20. 11:21
24/31 anonim válasza:
(13-as vagyok)
Persze,ez simán bejön.
25/31 A kérdező kommentje:
Ment a zöld 13-as ;)
2014. aug. 20. 13:25
26/31 anonim válasza:
Attól függ, hogy áll neki a kopaszság. Az ilyen nyaka nem is látszik-féle, agresszívabb fejű kopaszokat nem bírom, a többivel nincs bajom, sőt én kifejezetten a mackósabbakra bukom :).
27/31 A kérdező kommentje:
Nyugi van még nyakam ;D
Ha kezdem hátra hajtani a fejem,akkor gyűrődik meg a bőr.
Amúgy két hetente vágatom len nullás géppel,amikor legnagyobb hajam,akkor sem éri el a 2 cm-t :)
2014. aug. 20. 17:35
28/31 anonim válasza:
Kedves kérdező! Én is ugyanilyen alkatú, bakancsos, kopasz fiú vagyok, és elmondhatom hogy nem minden lány fut utánunk...de hidd el hogy ezzel a megjelenéssel is lehet érvényesülni bárhol és bármikor...szóval, nincs gond, ha valaki azt mondja hogy nem....elmész egy koncertre és ott kereshetsz csajt kedvedre! :D Oi!
29/31 punkerbaby válasza:
Nekem picit mackós bakancsos kopasz barátom van.. 2hónappal ezelőtt még azt hittem nem jön be :D tanács: PRÓBA SZERENCSE ;) 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!