Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek bejönnek a...

Fiúk! Nektek bejönnek a bakancsos, fekete bővebb ruhákat viselő csajok? (Esetleg kibontott hosszú kissé kócos haj)

Figyelt kérdés

2012. dec. 2. 13:00
 1/9 anonim ***** válasza:

A bakancs jó dolog munka közben de divatból hordani, hát nem is tudom. Főleg egy csajon...

Kössz inkább nem.

2012. dec. 2. 17:52
 2/9 A kérdező kommentje:
nem divat.. életforma
2012. dec. 2. 18:57
 3/9 anonim ***** válasza:
Igen, mindig ilyen szövegekkel jönnek azok a kib@szottnagy egyéniségek akiket mintha futószalagon gyártanának.
2012. dec. 2. 19:22
 4/9 A kérdező kommentje:
bocs de nem gyakoriak az ilyen lányok
2012. dec. 2. 20:09
 5/9 anonim ***** válasza:
életforma, ugyan már. az nem az öltözködés. kamasz útkeresés.
2012. dec. 30. 22:50
 6/9 A kérdező kommentje:

az hogy van valakinek egy külön stílusa? és nem ugyanolyan mint a többi?? ez a probléma? ez nem tömegstílus, és nem "csatlakozzunk a tömeghez, mert az olyan menő"... és ezt azok mondják akiknek nincs semmilyen stílusuk.. hát grat

18/f

2012. dec. 31. 11:46
 7/9 anonim ***** válasza:
nem, ez ugyanolyan tömeghez csatlakozás, mint akik a "normál" divatot követik. nézz körül egy rockkoncerten, pl. attól, mert nem a médiában futtatott divatot követik,még pont ugyanúgy követnek egy másik irányzatot.
2012. dec. 31. 12:24
 8/9 A kérdező kommentje:
igen, mert a zenei stílussal egyezik az e fajta öltözködés..
2012. dec. 31. 16:06
 9/9 anonim ***** válasza:

kamaszkorban max...

később már jóval kisebb jelentősége van annak, hogy hogy öltözöl. most voltam egy classic rock legend koncerten. ozzy, guns'n roses, mötley crue, kiss, stb. tribute zenekarok voltak. mivel ezek alapban nem épp mostani, új zenék, így tele volt a koncert meglehetősen idős rajongókkal is. (én is 37 vagyok, szóval rég nem kamasz). és elég sokan nem úgy voltak öltözve, mint amit te fent írsz, (pláne, hogy este hatkor kezdődött, csütörtökön, és sokan, így én is, munkából mentünk, a munkahelyemen meg dresszkód van).

az öltözködés csak a kamaszoknál számít, később már kevésbé.

2012. dec. 31. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!