nem nem az én stílusom, a színe sem a kedvencem, de ha neked tetszik nyugodtan felveheted:)
2014. aug. 19. 19:06
2/12 anonim válasza:
Én igen, nagyon szép ruci. :) A színe is tetszik. :)
De szerintem nem a mi véleményünket kéne kikérni, hanem ha belenézel a tükörbe és jól áll rajtad, meg tetszik is neked, akkor vedd fel nyugodtan. :)
2014. aug. 19. 19:14
3/12 anonim válasza:
A fazonja nagyon bejön, csinos, de a színe számomra borzalom, bocsi :D
Bordóban, lilában, zöldben, fehérben vagy feketében tetszene, de a rózsaszínt nagyon utálom xP
Buliba simán jó, sőt, még elegánsabb helyekre is, koktélestre, esküvőre is jó, mert csini.
2014. aug. 19. 19:36
4/12 anonim válasza:
Nagyon csini és bulira alkalmas. Én se szeretem a rózsaszínt. De ha te szereted és jól áll rajtad akkor szerintem simán elmehetsz benne :D
2014. aug. 19. 19:45
5/12 anonim válasza:
nem, nekem túl komolytalan
2014. aug. 19. 20:34
6/12 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok, így nézzétek a dolgot ;)
2014. aug. 19. 21:00
7/12 anonim válasza:
A rózsaszínt utálókhoz csatlakozom, nekem a fodor is kicsit sok, és nekem egy buliba túl elegáns (én mintás nacit vagy magasderekú szoknyát szoktam fölvenni egy csinibb felsővel) de ez attól is függ hogy milyen buli. De nem tartom elképzelhetetlennek, lehet hogy máson tetszene. Én öszintén szólva sehova nem vennék föl ennyire rózsaszín, ennyire rövid ÉS kivágott és ennyire fodros ruhát.
2014. aug. 19. 21:02
8/12 anonim válasza:
Nem, én nem hordok pántnélkülit.
2014. aug. 19. 21:03
9/12 anonim válasza:
Imádom a rózsaszínt... viszont a ruha nekem elég olcsónak hat.Ezért nem,hogy nem mennék el benne bulizni,hanem meg sem vettem volna :)
Na meg pl táncolni nem kellemes egy pánt nélküli ruhában,mert csúszkál.
2014. aug. 20. 01:31
10/12 anonim válasza:
Nekem egy kicsit túl Barbie babás, de, ha neked tetszik, vedd fel. Nem gáz, vagy ilyesmi:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!