Az gáz, ha fiú létemre flitteres pólót hordok?
Latom a szurkek taborabol megkaptad az egyhangu valaszt!
De most kerdezte egy csaj, hogy ferfi polo jo lenne-e neki, termeszetesen tamogattak az aberralt otletet!
Ugy hogy szerintem a kerdesedre a valaszom HAJRA!
Nos, jól van, akkor megváltoztatom a válaszomat. Így, utólag.
Szóval, nem tudom, hogy hogy vagy a te saját szexuális identitásoddal, kedves kérdező, és nem is igazán érdekel, csak kijelenteném a társadalom egyhangú véleményét, (sajnos, vagy nem sajnos, de ez van) mely a következőképpen hangzik: A női(es) ruhák hordása egy fiúnál egyértelműen a homoszexualitásra utal.
Nos, ha te nem vagy homoszexuális, a flitteres póló akkor is "meleges". Az emberek ezt gondolják. És, ha esetleg meleg vagy... hát, a flitter akkor is "meleges", lehet, hogy valaki viszont pont ezért hordja.
Én tényleg őszintén sajnálom, hogy nem hordhat mindenki azt, amit akar szexuális beállítottságtól függetlenül, de az embereknek ki van alakulva egy kép a nemek öltözködéséről, és, ha véletlenül nem illesz bele a képbe, akkor "gáz" leszel.
Nem azt mondom, hogy ne hordd, csak azt, hogy ha felveszed, akkor tudd, hogy milyen reakciót fog kiváltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!