Nektek milyen ruha kell tesire/miben vagytok tesin?
Bár már rég nem vagyok gimis, de leírom, nekünk milyen volt :D
Volt a sulinak saját tesipólója, ebből kellett venni 9. elején legalább kettőt. Nekem 4 évig simán kibírták, még mindig megvannak, bár csak olyan emléknek.
Türkizkék pamut póló, rajta a gimi nevével.
Alulra olyan nadrágot vehettünk fel, amilyet akartunk, a lényeg az volt, hogy NE farmer legyen, hanem valami sport/szabadidőnadrág. De ez lehetett rövid, térdig érő, hosszú, ebbe nem szóltak bele. Nekem egy térd alá érő sztreccses futógatyám volt. Ez is kibírta a 4 évet.
Lábra valami könnyed sportcipő kellett. Futócipőm volt. És ez is kibírta végig.
Sulis póló (természetesen az M-es méret az XL-esnek felel meg...), a gatya meg a cipő szinte mindegy. Mármint nyilvánvalóan ne magassarkúban, az enyém sima tornacipő (Converse), van akinek meg ilyen sportcipő-szerű, fiúknak focicipő. Gatya az vagy leggings, vagy rövidgatya (ha jó idő van), vagy valami 3/4-es sportos gatya.
16/L, 10. osztály
Nálunk(gimi) mindenkinek a suli egyen pólójában kell lenni. Sima fehér póló és rá van nyomva a suli emblémája.
A nadrág rövid, és kék színű kell hogy legyen. Tök mindegy, hogy tél van, vagy nyár, ebben kell lenni.
A cipő mindegy.
nekünk bármi lehet, csak legyen jó sportolásra
vagyis kell egy sportcipő, a nadrág ne farmer legyen meg egy bármilyen póló (jó ha fehér, de akkor se szólnak ha színes)
ez egész gimiben így volt
általánosban alsóban kötelező volt az a kék dressz meg az a fehér tornacipő vékony gumitalppal
felsőben meg sportcipő, fehér póló és vmi melegítőnadrág szerű (már akkor is lehetett hosszú meg rövid is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!