Alkalmakra mindig van egy elegáns, nőies, kifinomult és elbűvölő stílusotok, legyen az party, randi, vagy csak szimplán ha kimentek például a városba, és jól akartok kinézni, a hétköznapokra meg egy lazább, mégis csajos oldalatok?
Ez nem semmi! Én azt hittem, ilyen csak a mesében meg a szappanoperákban van. Azt hiszem, körül nézek a városban, ahol laksz, :-) mert mifelénk nem igazán vannak ilyenek.
2013. jan. 21. 23:59
2/10 anonim válasza:
Igen, így vagyok vele én is :)
21l
Első: nyilván nem a városban mászkálnak az elegáns, nőies, kifinomult és elbűvölő stílusú lányok, hanem ahogy a kérdező is írta: alkalmakon. :)
2013. jan. 22. 00:52
3/10 anonim válasza:
Második, a kérdező azt írta hogy a városban is. Szövegértés 1-es ülj le!
2013. jan. 22. 03:28
4/10 anonim válasza:
Én nem így vagyok vele, alapból nagyon ritkán járok különleges alkalmakra, szóval mindig a stílusomhoz illő öltözéket veszem fel.
Ami viszont nem 'csajos'. Azt veszem fel, amiben jól érzem magam.
2013. jan. 22. 08:10
5/10 anonim válasza:
Igen. Általában mindenki meglepődik, hogy úgy is tudok kinézni. Hétköznapokon egy Converse/topánka, farmer és vmi csinos felső. Szilveszterkor volt legutoljára ez, hogy mindenkit sokkolt, hogy na ne már! Én ilyen szexin is tudok kinézni?! :| Szeretem meghökkenteni az embereket ily módon:D
2013. jan. 22. 08:43
6/10 anonim válasza:
Hétköznap sem öltözködök túl lazán (nálam a laza egy farmer, kardigán egy topra húzva és balerina vagy alacsony sarkú cipő), mert jobban szeretem a nőiesebb öltözködést, bát tény, hogy ég és föld a különbség a hétköznapi és a "kirittyentett" állapotom között.
2013. jan. 22. 09:22
7/10 anonim válasza:
igen, alkalomra úgy normális, ha valaki kirittyenti magát, ruha, smink, frizura, magas sarkú.
Hétköznapra farmer, szaladgálós cipő. De azért gyökeresen nem szokott eltérni a stílusom, nem vetkőzöm ki magamból.
2013. jan. 22. 10:06
8/10 anonim válasza:
Hát nekem vannak elegáns ruháim, mert szeretek színházba járni, vizsgákra, küönleges alkalmakra kiöltözni...vannak a ruhák amiket, mondjuk akkor hordok ha megyek valahová, akár városba...itthon meg egy hatalmas pulcsi vagy egy rövidgatya azt csá...
2013. jan. 22. 11:35
9/10 anonim válasza:
Nem. Nekem vagy egy egyedi/vagány/szexi stílusom, és mindig eszerint öltözök. Hétköznap, ha boltba megyek, ha bulizok, ha suliba megyek, ha dolgozni, ha ünnepség van. Mindig.
2013. jan. 22. 12:14
10/10 anonim válasza:
Én a hétköznapokon is szépen öltözködök. Ha kedvem van, akkor a közeli boltba is kirittyentem magam elegánsba.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!