Hol tudnék olcsón jó cuccokat venni?
Figyelt kérdés
Használt, márkás cuccok érdekelnének (DC vans etnies stb.) Akinek van ilyen az írjon címet PLs.2008. aug. 6. 12:06
1/7 anonim válasza:
Ha nincs rá pénzed, akkor ne akarj már márkás cuccokban járni. A látszat az semmi. A barátaid meg sztem akkor is elfogadnak, ha nem devergo pulcsi van gucci farmerrel.
3/7 anonim válasza:
Vannak ezek az Angol használt ruha boltok. ott olcsón tudsz venni jó cuccokat (árulnak új ruhákat is elsősorban a próbamintákat ami azt jelenti hogy az első sort viszik a boltokba ami olcsóbb, mert előfordulhat rajta 1-2 hiba)
4/7 anonim válasza:
Én is a turikat ajánlom.Ha türelmes vagy,kifoghatsz jó cuccokat,bár nem értem miért ragaszkodsz a márkáshoz.A nem márkás is éppolyan jól állhat mint a márkás.Sőt azzal legalább nem találkozol minden utcasarkon:D Van egy nagyon jó turi újpeste az árpád uton a buszvégállomás és az árpád üzletház között,aztán van több jó pár nagyon jo, (de kicsit drágább) a 4-es 6-villamos vonalán a ferenc körút és a nyugati között.Keress angol zászlós üzleteket.
5/7 anonim válasza:
ilyenkor nyár végén már nagyon olcsón kaphatsz márkás cuccokat is olcsón mivel kiárusítás van
6/7 anonim válasza:
Vannak nagyon jo turik, ott biztosan talalsz.
7/7 anonim válasza:
Szerintem is turiban...de annyit hozzátennék, ha jó fajta turi, akko 2 perc alatt teli van a kezem márkás cuccokkal, és általában semmi hibájuk nincs, csak kinőtték/kihízták stb.
Egyébként én onnan szoktam öltözködni, és mikor megkérdezik, h ezt hol vettem, el sem akarják hinni, h onnan van...
Am hol laksz?
Mert lehet, h jobban tudnánk boltokat ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!