Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mitöl jó pasi egy jó pasi?

Mitöl jó pasi egy jó pasi?

Figyelt kérdés
Női véleményekre vagyok kiváncsi! Itt le írom,hogy mire gondolok. Vegyünk egy átlagos lányt. Ha az az átlagos lány,pl. szexisen ki sminkeli magát,fel vesz egy csini feszülős,divatos farmer nacit,vagy csak egy csini szoknyát magassarkú cipővel, talán egy jó fodrászt is talál magának akkor azt veszi észre magán,hogy a férfiak tekintete rá irányul. Arra lennék itt kiváncsi,hogy ti lányok,milyen pasikra figyeltek fel igazán? Én tudom,és le is irtam,hogy lehet egy átlagos,vagy egy átlag alatti lányból vonzó nőt varázsolni. Ti hogy varázsolnátok egy átlagos pasiból jó pasit?

2014. aug. 13. 01:07
 1/8 A kérdező kommentje:

Láttam már életembe olyan lányt,akinek a magassarkú cipőben való menése keltette fel az érdeklődésem. Annyira kecsesen szexisen járt!:-) Egy hosszú szőke,vagy fekete haj is baromira vonzó tud lenni,egy finom parfümmel kiegészitve,divatosan öltözködve....

Mi pasik lehet,hogy egy picit sértő leszek,nem akarok senkit megsérteni,de akaratlanúl is megnézzük a ribisen öltözködő lányokat. Nincs is ezzel semmi baj:-):-):-) Poci villantás köldök piercingel,izléses derék tetkó,csinos popóra feszülös farmerral,stb.

Egyszóval,ha vennétek egy átlagos pasit,mit változtatnátok rajta,hogy egy jó pasi legyen??? (Én már női ötleteket adtam,most rajtatok a sor)

2014. aug. 13. 01:22
 2/8 anonim ***** válasza:

Egy átlagos pasin mit változtatnék? Hm,hát valami hozzá illő,jó illatú parfümöt vennék neki,mert ha egy pasi alapból sem csúnya,akkor egy jó illat nagyon megtudja dobni a szememben.

Ha jól áll neki,akkor megkérném hogy növessze meg a haját,mert ez a másik amit nagyon szeretek,és ha jól áll egy pasin akkor mindig felfigyelek rá.

Esetleg még annyi hogy saját maga számára minél előnyösebb ruhákat hordjon.

Mondjuk szerintem ha valakit alapból átlagosnak tartok külsőleg,van ami javit rajta,de ez sem változtat annyit.

Ha belegondolsz,szerintem a csajok is csak sminkkel(de ez ugye pasiknál kilőve),jó illattal,jó öltözködéssel javithatják a kinézetüket.

Na meg szeretem a barna szemü pasikat,de ez ugye nem választás kérdése hogy milyen legyen a szeme szine.

2014. aug. 13. 03:03
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem ez egy nehéz kérdés, mert konkrétumot nem tudok írni csak valahogy körbejárva: ne legyen túl piperkőc, ne illatozzon, mint egy parfüméria, ne sminkelje magát (;-)), ne legyen rajta feszülős naci és csilivili póló...

Utána a legfontosabb, hogy tudjon alkalomnak megfelelően öltözni. Ebbe nálam beletartoznak olyanok, mint sportoláshoz az adott sporthoz illő ruházat, ünnepi alkalommal öltöny, ing...munkába munkaruha (független attól, hogy irodai vagy fizikai munkát végez a lényeg, hogy a munkahelyének megfelelően tudjon öltözködni), ha buli, akkor az adott buli stílusának megfelelően stb.

Tartsa magát egyenesen, legyen jó kiállása (na ez jó megfoghatatlan), mosolyogjon őszintén. A haja, arcszőrzete (ha van) legyen tiszta, nem baj ha néha járja az olló.

De igazából nekem attól lesz valaki jó pasi, ha tud kommunikálni. Akkor lehet egy utolsó hajléktalan vagy részeg, bozontos stb., de ha udvariasan, intelligensen képes kommunikálni, képes beszélni az érzelmeiről, gondolatairól van humora, és oda tud figyelni arra, amit mond neki egy nő (vagy legalábbis ezt érezni a válaszaiból), akkor "jó pasi" ;-).

2014. aug. 13. 03:09
 4/8 anonim ***** válasza:

Számomra a jó pasi legfontosabb kitétele, hogy intelligens és van humora.

A külső másodlagos, persze legyen ápolt, öltözzön normálisan, de az már hab a tortán, ha jó magas, ha izmos feszes a feneke, széles a válla! :)

Ja, és az a tökéletes pasi aki imád engem!

2014. aug. 13. 06:40
 5/8 anonim ***** válasza:

A legtöbb átlag pasiról egy szexi frizura hiányzik, mert 90%-uk levágja rövidre és kész... unalmas. Egy jó frizurára rögtön felfigyelek. Az öltözködés is számít, mert sokan nem képesek még csak jó méretet sem választani... mert ha lóg rajta a gatya és 2x olyan széles a felső mint az ember, akkor az nem jó méret és rettentő hülyén néz ki.

Persze ezek csak külsőségek, attól hogy tökéletesen néz ki valaki még nem lesz nyert ügye... mert a legfontosabb még mindig a belső, hogy értelmesen lehessen vele beszélgetni bármiről, okos, tanult srác legyen, kedves, udvarias, stb. Legalábbis nekem ezek fontosak.

2014. aug. 13. 14:44
 6/8 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszolótól kérdezem :)

Nálad mi a nem unalmas haj? Milyenre gondolsz?

Esetleg tudsz nekem képet linkelni?

2014. aug. 13. 23:54
 7/8 anonim ***** válasza:

ízléses derék tetkó:D:D:D

először is ne legyél egy ápolatlan mosatlan fogú tanyasi tróger-szép fogak.

Hajmosás- normális nem ovis/zselézett/hagyma/dauerolt/festett haj

fürdés-jó illat

normális, férfias ruhák: zokni-szandál,hasitasi-feszülős pólók,atléták, rövidgatyák,háromnegyedes gatyák,homi színek, kertésznadrágok,popira feszülős flash dance stílus kerülése

kis bőrápolás

pici,de ápolt borosta

és kinek milyen testalkat jön be,de az változó,csak csöcsös ne légy,csak az ne,neeeeeeeeeee

2014. aug. 22. 01:25
 8/8 anonim ***** válasza:

sajnos a magyar pasikból az alapvető igényesség hiányzik,nem tudnak rendesen tisztálkodni,öltözködni...

Valahogy messziről kiszúrom a külföldieket ezek miatt is...Itt két véglet van a z elhanyagolt és a szolis kigyúrt umpalumpa

vagy tangapapucsból kikandikálószedésre érett gombák

vagy tűsarkú

vagy szedett szemöldök, vagy a válladat cirógató orrszőr

fagy fürdés, vagy axe

vagy borotválkozás vagy csöves szakáll

vagy hétnapos ruha vagy zarában vett skinny jeans

[link]

2014. aug. 22. 01:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!