Szerintetek mitöl szép/helyes 1 csaj/pasi?
1.az adottságok,(szép szem, jó alak)
2. igényesség, és ez szerintem a legfontosabb ahhoz hogy valaki jól nézzen ki! Lehet kerekebb a feje,nagyobb az orra,ha igényesen öltözik,ad a külsejére,tiszta,szép a frizurája,ápolt a feje búbjáig akkor minden ellensúlyozható:)
1. arányos arc, test
2. igényes öltözék, haj, smink stb.
20L
Nekem nincs kifejezett ideálom. De ami nekem általában fontos:
-legyen ápolt
-passzoljanak egymáshoz a ruhái (és lehetőleg a srác kisugárzásához is)
-legyen önazonos, legyen önmaga
-ne legyen túl gebe, ne legyen túlgyúrt és ne legyen szumóbirkózó testalkatú :)
-legyen szép a szeme (lelkes csillogás pluszpont :D... ha szép a színe, nem túl gülü, nem túl távol álló és nem túl kicsi)
-férfias valamilyen szinten (a fiús is jó tud lenni, ha nem úgy néz ki azért, mint egy 14 éves... de ne legyen túl piperkőc és feminin)
Szerintem mindkettőnél a fej a legfontosabb... a testén bárki (lány is / fiú is) dolgozhat, de egy szép/helyes arc pótolhatatlan.
Továbbá mindkettőnél előny a hosszú láb (igen, a fiúknál is!!!), és előny a kék szem és a szőke haj.
A lányok esetében még jó ha a nagy melle és formás feneke van, de persze emellett legyen vékony. Ilyesmi, hogy hajfestés, vagy akármilyen bármilyen más drasztikusabb beavatkozás nem hátrány. Egyáltalán nem a természetesség a lényeg, hanem az összkép...
A pasin meg nem árt ha van némi izom, de ha túlzásba viszi a gyúrást az már undorító; inkább legyen anorexiás, mint egy felpumpált hányadék, ha már választani kell... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!