Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Mitől jóképű egy pasi?

Lányok! Mitől jóképű egy pasi?

Figyelt kérdés
Úgyèrtem h mi az amitől az egyik pasi jóképű a másik nem

2013. okt. 30. 09:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Ezt nem lehet így megmondani. Attól jóképű hogy az én szubjektív véleményem szerint jóképű... kellemes a szemnek. De ami nekem tetszik másnak nem feltétlen. :D Nekem akkor fog tetszeni, ha tetszik a mosolya, a tekintete... De változó hogy most éppen ki tetszik meg ki nem
2013. okt. 30. 11:00
 2/7 anonim ***** válasza:

Erre nehéz válaszolni.... de mondjuk ezektől: szép a szeme, szép az ajka,a mosolya,a fogai. Szimmetrikus az arca, szép a bőre. De ettől még nem biztos hogy jóképű, de ezek szerintem alap dolgok hozzá. Meg az ápoltság, igényesség is fontos, lehet valaki jóképű, de ha ápolatlan, az nagyon nagy gond.

Szóval nem biztos hogy most a kérdésedre választ kaptál, mindenkinek más a jóképű pasi!!

2013. okt. 30. 12:24
 3/7 anonim ***** válasza:

Tökéletes példa a jóképű férfira Colton Haynes: ( [link]

férfias állkapocs, szép bőr, szép fogak, meleg tekintetű szemek, és úgy alapból, igényes a külseje. De ez teljesen szubjektív, a sulinkban is van olyan fiú, aki szerintem jól néz ki, a többiek viszont fintorognak, és ugyanez fordítva is.:)

2013. okt. 30. 16:31
 4/7 anonim válasza:
Mindenkinek mást jelent a "jóképű" jelző. Ennek nincs konkrét leírása, hogy miért tudunk egy férfit/fiút jóképűnek nevezni.:)
2013. okt. 30. 22:18
 5/7 anonim ***** válasza:

[link]

Akkor ez is lehet jóképű?:)

2013. nov. 1. 17:07
 6/7 anonim válasza:

Alapvetően a szépség mércéje a szimmetria. Pl ha a két fül azonos magasságban van,azonos a szemek közti távolság,ilyenek...

Ettől látunk egyes embereket vonzónak,másokat viszont nem.

2013. nov. 1. 20:27
 7/7 anonim válasza:
tehát például lehet akármilyen karakteres megjelenésed amúgy, lehetnek férfias, határozott arcvonásaid, szép szemed, ha egyébként vastagon áll a hetes lepedék a sárga- amúgyis szervizelt- fogaidon, és retekcsík vonul a körmöd alatt. a jóképűség az egyébként magában hordoz egyfajta pozitív kisugárzást, tehát lehetsz te bármilyen "színész- hasonmás" ha alapból érzed legbelül, hogy baj van az önmegvalósítással, akkor olyan lesz a tekinteted, mint egy mobs-nak és ezt már messziről érzik a csajok. Az arc, ami elsősorban árulkodik vagy hazudik arról, aki vagy. Vagy "úgyteszel", vagy nem, de mindkettő látszik.
2014. jún. 25. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!