Segitség! Mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
Elég kövér vagyok (160cm és 80kg), és hamarosan következik a szallagavatóm,és nem tudom hogy milyen tipusu ruhát vehetnék fel ami jól állna nekem. Légyszives segitsetek, ha tudtok linkeljetek2010. jan. 13. 19:10
1/5 anonim válasza:
ne egyél semmit igyál sok vizet! a ruhád meg szerintem ne fűzős legyen mert ha van hurkád akkor az csak kibuggyan az meg elég ...!Vegyél fel minél nagyobb magassarkút persze amiben járni is tudsz, az is karcsúsít egy kicsit!
2/5 anonim válasza:
Szerintem mindenképpen feketét vagyél, vagy valami sötétebb szint pékldául söttétlila :) És ne legyen olyan tapadós!
Innen szerintem az alsó sorbol az 5.
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:D
2010. jan. 13. 20:14
4/5 anonim válasza:
Szerintem feketét vegyél fel, semmiképp se vékony pántosat, hanem mondjuk olyat, aminek van ujja, vagy nyakbaakasztós. Ha vastag a karod, vegyél rá egy csinos bolerót, az jól mutat. A ruhák, aminek a derekán öv van, nagyon jól karcsusítanak. Nézhetnél valami "A" alakú ruhát, ami mell alatt/derékon húzott, onnantól pedig bővül. Ne legyen a ruha fényes anyagból (pl. selyem), vagy nagyon csillogósból, az optikailag erősít, ugyanez vonatkozik a vastag anyagokra is (pl. bársony). És persze magassarkúval is jól lehet csalni, remélem segítettem:)
5/5 A kérdező kommentje:
köszi szépen a segitségeet
2010. jan. 14. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!