Jól jönne egy kis segítség. Mit ajánlotok?
Azt javaslom egyél élesztőt,1-3 napon belül hat is,ráadásul a köröm és a haj legjobb barátja is!:) Esetleg csinálhatsz belőle pakolást is,de én mondom,jobb ha belülről hat.
Itt egy pakolás ami rendkívül hatásos,én és a barátnőm le is teszteltük,tényleg csodálatos.A barátnőmnek tele volt pattival az arca,2x csinálta meg ezt a "műveletet"(amit én most le fogok írni neked),és szinte alig maradt patti az arcán,ami meg nagy volt az szinte teljesen lement.Könnyen elkészíthető,és gyönyörű lesz a bőröd utána!!:)
2-3 evőkanál langyos tej.
2 evőkanál méz.
Fél vagy egész élesztő.
Vitaminturbónak ha gondolod tehetsz még bele banánpépet,de fontos hogy ne legyen túl érett de éretlen se,szép sárga színűnek kell lennie!
De mielőtt belevágnál a dolgok közepébe,jobb ha ezt tudod!:
Mindegyik lépést előzze meg alapos arctisztítás. A szokásos arclemosóddal tisztítsd meg az arcod a napi szennyeződésektől.
A még nedves bőrre vidd fel az arcradírt, és körkörös mozdulatokkal masszírozd az arcod! Soha ne dörzsöld! Az arcradír mechanikai úton szabadít meg az elhalt hámsejtektől. A bőr sejtjei 28 nap alatt érnek a felszínre, ott pedig hamar elhalnak.
Ha nem szabadulsz meg ezektől az elhalt sejtektől, a bőröd megvastagszik, és nem kerül felszínre a friss, rózsaszín, üde bőr, és a tápanyagok sem szívódnak fel hatékonyan. Ha alaposan leradíroztad a bőröd, óvatosan itasd fel a nedvességet.
Forralj vizet az arcgőzöléshez! A vízhez tehetsz kamillavirágot is. A forró vizet lehetőleg ne fémtálba öntsd. Boríts magadra egy törölközőt, hajolj az edény fölé, maradj így fél percig. Utána itasd le a nedvességet a bőrről, és ismételd meg még kétszer. A meleg hatására a pórusok kitágulnak, a szennyeződések a mélyebb rétegekből is a felszínre kerülnek. A megnyílt pórusok a későbbiekben mélyen magukba szívják a tápanyagokat.
Az arcradír egyébként nem szükséges. :)
Remélem segítettem!;)
XRáhelX
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!