Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Jól jönne egy kis segítség....

Jól jönne egy kis segítség. Mit ajánlotok?

Figyelt kérdés
15/L vagyok.bocsi ha hosszú lesz és tudom már sok ilyen kérdés volt.abban szenvedek hogy az arcam ragyás miteszeres,de pattanás nincs rajta.olyan mintha az egész arcam meg lenne törve.piros ki pontok is vannak rajta.kozmetikushoz nem fogok elmenni szóval ilyet ne is írjatok..:D bőrgyógyászhoz sem mert nincs pénzem kenceficékre.valami 1000 ft alatti tonikra vagy bőrradírra lennék kíváncsi ami nektek is bevállt vagy szerintetek jó.alapozót nem nagyon használok mert csak ki szárítja a bőrömet.:(..lécci segítsetek rendbe lehet ezt még hozni?:( nagyon elvagyok keseredve mert eredetileg nem vagyok valami csúnya.:S:D
2010. okt. 12. 15:13
 1/4 anonim ***** válasza:
A legtöbb bőrgyógyász által kiírt szer sem drágább, mint a bolti szarok, főleg, ha mondod, h keveset tudsz rászánni. Ha rendbehozza a bőröd pár hónap alatt, akkor jobban jársz, mintha évekig adod ki a pénzt feleslegesen a bolti szarokra.
2010. okt. 12. 17:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha nem akarod kezeltetni szakemberrel, akkor csak a papírzacskó marad...olcsó, nem szárítja a bőröd, csak vágj lyukat a szemednek, hogy kiláss belőle...ennyit tudok hozzáfűzni, ha ennyi eszed van...
2010. okt. 12. 17:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Azt javaslom egyél élesztőt,1-3 napon belül hat is,ráadásul a köröm és a haj legjobb barátja is!:) Esetleg csinálhatsz belőle pakolást is,de én mondom,jobb ha belülről hat.

Itt egy pakolás ami rendkívül hatásos,én és a barátnőm le is teszteltük,tényleg csodálatos.A barátnőmnek tele volt pattival az arca,2x csinálta meg ezt a "műveletet"(amit én most le fogok írni neked),és szinte alig maradt patti az arcán,ami meg nagy volt az szinte teljesen lement.Könnyen elkészíthető,és gyönyörű lesz a bőröd utána!!:)

2-3 evőkanál langyos tej.

2 evőkanál méz.

Fél vagy egész élesztő.

Vitaminturbónak ha gondolod tehetsz még bele banánpépet,de fontos hogy ne legyen túl érett de éretlen se,szép sárga színűnek kell lennie!

De mielőtt belevágnál a dolgok közepébe,jobb ha ezt tudod!:

Mindegyik lépést előzze meg alapos arctisztítás. A szokásos arclemosóddal tisztítsd meg az arcod a napi szennyeződésektől.

A még nedves bőrre vidd fel az arcradírt, és körkörös mozdulatokkal masszírozd az arcod! Soha ne dörzsöld! Az arcradír mechanikai úton szabadít meg az elhalt hámsejtektől. A bőr sejtjei 28 nap alatt érnek a felszínre, ott pedig hamar elhalnak.

Ha nem szabadulsz meg ezektől az elhalt sejtektől, a bőröd megvastagszik, és nem kerül felszínre a friss, rózsaszín, üde bőr, és a tápanyagok sem szívódnak fel hatékonyan. Ha alaposan leradíroztad a bőröd, óvatosan itasd fel a nedvességet.

Forralj vizet az arcgőzöléshez! A vízhez tehetsz kamillavirágot is. A forró vizet lehetőleg ne fémtálba öntsd. Boríts magadra egy törölközőt, hajolj az edény fölé, maradj így fél percig. Utána itasd le a nedvességet a bőrről, és ismételd meg még kétszer. A meleg hatására a pórusok kitágulnak, a szennyeződések a mélyebb rétegekből is a felszínre kerülnek. A megnyílt pórusok a későbbiekben mélyen magukba szívják a tápanyagokat.

Az arcradír egyébként nem szükséges. :)

Remélem segítettem!;)

XRáhelX

2010. okt. 12. 17:25
 4/4 anonim ***** válasza:
nekem az Aknesol segített....nagyon hatásos :D
2010. okt. 12. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!