Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egy 14 éves fiú aki most megy...

Egy 14 éves fiú aki most megy középiskolába milyen ruhákat hordjon?

Figyelt kérdés
Nem értek semmit az öltözködéshez
2014. aug. 11. 12:27
 1/10 anonim ***** válasza:
54%
Függ a stílusodtól, de amit mindenképp kerülj el: az a melegítő ha swag ha nem nekem herótom van tőle. Próbálj színben passzoló ruhákat hordani hogy ne egy papagájhoz hasoblíts :) ha van kérdés írhatsz :) 16/L
2014. aug. 11. 12:38
 2/10 anonim ***** válasza:
Na Figyu. Farmernadrág inggel vagy egy laza pólóval. Cipő. Soha ne vegyél fel papucsot. Inkább egy sportcsuka :) baseball Sapi ha jóláll. Ha beköszöntenek a hűvösebb idők akkor egy belebújós pulcsi Lehetőleg kapucnis . Ha cipzárosat szereted akkor semmiképp se húzd össze. Azt rühellem a legjobban, ha a zokni ilyen Simpson családos vagy ilyesmi. Legyen egyszínű. Fehete vagy fehér, Lehetőleg ne hosszúszárú . (a hajad sose legyen zsíros vagy korpás. Visszataszító :D ) remélem segítettem
2014. aug. 11. 13:08
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek majd megpróbálom ez alapján megújítani a ruhatáramat
2014. aug. 11. 13:13
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

Öltözködhetsz Swag stílusban is a lánnyok 80%-nak bejön. Köztük nekem is.

A válaszom végén majd linkelek képeket példáknak.

Nagyon fontos dolgok: Csak csőgatyát, vagy ejtett ülepűt vegyél, ne azt az "ugyanolyan vastag a bokámnál, mint a combomnál" stílusú gatyát.

Ne vegyél fel nagy kivádású pólókat ( sajnos vannak olyan pólók férfiaknak, amin nagyobb a kivágás mint egy nőin) főleg akkor ne ha semmi izmod nincs.

A fullcup nagyon jó választás. De ne legyenek hülyeségek ráírva: pl hipszter, yolo és egyebek.(ezek a felíratok egyébként más ruhádon se legyenek.

A pulcsiból jó a belebújós és a cipzáros is. a cipzárost nyugodtan összehúzhatod, csak ne legyen nyakig felhúzva, az szörnyű.

Cipőből, az ilyen Supra stílusúak a jók( erről is majd linkelek képet). De nem kell Suprának lennie, simán jó egy kínaiban beszerzett darab is, csak ne legyen kínai hatású!

Pólóból is a sima rövidújjú kicsit hosszított jó, ami kicsit testhezállóbb. De nem feszülős!!! Csak annyira legyen testhezálló, hogy te viseld a pólót és ne az téged.

Ezek jó összeállítások:

[link]

[link]

[link]

[link]

Ez a gatya ami nem jó:

[link]

Pulcsi:

[link]

Póló:

[link]

[link]

ÉS A LEGESLEGFONTOSABB: Soha, de tényleg soha ne vegyél fel RÓZSASZÍNT! Semmilyen árnyalatban! És ne vágass soha FÉSZEKHAJAT. Mindkettő szörnyű.

2014. aug. 11. 14:14
 5/10 anonim ***** válasza:
Cipő: [link]
2014. aug. 11. 14:15
 6/10 anonim ***** válasza:
58%

14 vagyok én is, és én is most megyek középbe.

pólókat nem nézem, abból jó az olcsóbb c&a-as, new york-eres. van mintás, egyszínű.

pulóverekből van DC, KR3W, de ebből is van sima egyszínű new yorkeres is. csak kapucnis pulcsim van, cipzáras meg sima belebújós is.

nadrágból van farmer, cargo pant..

cipők, na én ezekre figyelek a legjobban xd

van egy alacsonyszárú dc, egy magasszárú dc, meg ha minden jól megy lesz most egy supra skytop II-m. :D

ne pávásan öltözködj, azt hordd, ami tetszik. v

2014. aug. 11. 14:22
 7/10 anonim ***** válasza:

Én is most megyek középiskolába ,és azt ajánlom ne legyen swag stílusod ,ne ilyen JB féle ruhákat hordj ,amit az egyik előző linkelt. Lehet menő ,de túlzás.

Ez pl.: [link]

nem swag még ,pont jó. Adsz a külsődre ,de nem úgy nézel ki mint egy meleg. A "fullcap" ,most marhára befutott ,de ha nem ez a stílusod ,akkor ne hord ,mert minden 5. fiú ilyet hord! a csőnadrág ,meg szerintem csak lányoknak való ,mert :

[link]

ez körülbelül olyan mintha egy lány lába lenne ,nem fiús..

2014. aug. 11. 15:25
 8/10 anonim ***** válasza:
66%

Nem tudom,hogy hol él a keves Justin Bieber Fan...

Lehet,hogy a 13-15éveseknek bejön,de tuti nem a 80%-nak... :D

Ráadásul a normálisabb lányok az ilyen stílusúakat általában vagy nagy ívből elkerülik,vagy nem szívesen ismerik meg mert sokat elmond ez a stílus az ember viselkedéséről.Még akkor is azt mondja,hogy az ember bunkó,nagyképű ,ha nem is az.És szerintem te nem ilyen vagy,hiszen feltetted ezt a kérdést.

Az én gimimbe az elegánsabb srácok a menőbbek(Farmer,ing(kockás,színes),sportcipő vagy vászoncipők).Alapvetően változol és férfiasabban fogsz kinézni és öltözni is.Én azt ajánlom,hogy nézd meg a középsulidban majd szeptemberben,hogy milyen stílusban öltözködnek és,hogy abból neked mi tettszik.Aztán menj el nézelődni boltokba.Gyakorlatilag egy kis ihletet szerzel.És így saját stílussal,sokkal jobb leszel,mint a gatyi 'SWAG'-es hülyeséggel.Annyiban ajánlott jót az egyik válaszoló,hogy ne hordj olyanokat amin ezen a gatyi,semmitmondó,tömegfeliratok vannak.A komolyabb lányok,jobban szeretik az egyedi srácokat.A swag meg már amúgy is kezd lelaposodni...

18L

2014. aug. 11. 17:09
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, szeptemberben ha jó idő van lehet rövidnadrágba menni?
2014. aug. 11. 17:44
 10/10 anonim ***** válasza:
Persze hogy lehet
2014. aug. 12. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!