Mentetek már suliba mezítláb vagy voltatok ott?
Figyelt kérdés
És mit szóltak hozzá?2014. aug. 6. 23:49
11/15 anonim válasza:
Voltam, amikor elszakadt a papucsom szünetben és a nap többi részében mezítláb kellett lennem :'D
12/15 anonim válasza:
Nėha a suliban a "dėliszünetbe" (Nėmetország) leszoktam venni a zoknim ės mezitláb vagyok az iskolában. Csak WC-re veszem fel a cipõm, egyėbkėnt becsengetėsig mezitláb megyek ebėdelni stb..
Nėhányan megkėrdeztėk hogy hol a cipõm zoknim, meg páran kinevettek, de nem ėrdekelt, csak az, hogy nekem igy jó. 14/F
13/15 anonim válasza:
Mezítláb akkor voltam, amikor tesi óra előtt és után átvettem a zoknimat. :)
15/15 anonim válasza:
Mentem igen de csak zokniban és nem Magyarországon. Ausztriában voltam de ott kell váltópapucs nekem meg nem volt és így zokniban voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!