Ti ma hogy voltatok felöltözve a szobában?
Figyelt kérdés
Én ma egy hosszú ujjú pulóverben, hosszúnadrágban ültem a gép előtt. A lábamon semmi sem volt, se zokni, se papucs! Egyébként bent 24 fok volt.2014. jún. 16. 21:47
1/21 nati6 válasza:
Rövidnaciba meg egy pántos pólóba.
2/21 A kérdező kommentje:
És nem volt bent hideg?
2014. jún. 16. 21:50
3/21 anonim válasza:
én rövidnadrágban és egy pólóban.
EGyébként ha ott rohadsz egész nap a gép előtt akkor jóhogy, fel kell öltözni.
4/21 A kérdező kommentje:
Itt nálunk rossz idő volt, szóval nem lehetett kimenni. Kicsit az eső is esett.
2014. jún. 16. 22:05
5/21 A kérdező kommentje:
Egyébként ma is így vagyok, így leszek egész nap, MEZÍTLÁB!
2014. jún. 17. 08:22
6/21 anonim válasza:
és olyan nagyon fontos, hogy mezítláb leszel, h ennyire NAGYBETŰVEL kell írnod? -,-"
Én meg ma szimplán egy hosszú pólóba vagyok és ZOKNIBA!
7/21 anonim válasza:
vastag talpú fehér bokazokni, spermás boxer (hehe nem attól spermás, hanem mert kék spermiumok úszkálnak rajta) és egy kopott, kicsit szakadt, de itthonra még jó piros póló
8/21 A kérdező kommentje:
Jó nektek, hogy ilyen lengén öltözhettek. Itt bent most 22,5 fok van, a hosszú ujjú póló alá még felvettem egy sima pólót is. Bár a talpam (mivel a meleg szőnyeggel érintkezik) melegebb, mint a lábfejem teteje, szóval csak a levegő hűlt le.
2014. jún. 17. 11:14
9/21 anonim válasza:
Ó, hogy dugd a mezítlábad a ... Te vagy az, aki mindig mezítlábas vászoncipőben jár?
10/21 anonim válasza:
Rövid naci és póló. Jah és bent 22 fok volt, ami egyáltalán nem hideg, télen, nyáron ennyi van, pont optimális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!