Voltatok már úgy hogy elmentetek vásárolni és valahogy semmi sem allt jól? Elkeseredtetek?
Igen.
A cipő és melltartó vásárlás az, amitől iszonyat hisztis tudok lenni, mert mind kényelemre, mind esztétikára is jónak kell lennie, és akkor még legyen is a méretemben... ritkán jön össze, de akkor nagyon boldog vagyok.
Persze, elég gyakran. Nem elkeseredek, hanem dühös vagyok ilyenkor, hogy "nem igaz, hogy nem tartanak olyat - olyan méretben - ami jó lenne!".
Az alakommal meg vagyok elégedve, viszont kicsi vagyok, alacsony, így nehéz jó ruhát/cipőt vadászni.
igen!
A cipő vásárlásnál én is ki szoktam agadni. HOgy jó minőségű, kényelmes, jó fazonú , méretben megfelelő legyen, nehéz a lábamra ilyen cipőt találni. A másik, hogy olyan szörnyű a próbafülkéákben a megvilágítás. Ott olyan rondának látom magamat, sokszor felkarolok egy cosmó ruhát de mikor felpróbálom egyik sem mutat jól.Szóval nyugi nem csak nálad van így:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!